ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΝΤΕΪ – BLACK FIDAY 2020: ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, MEDIA MARKT

ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΝΤΕΪ – BLACK FIDAY 2020: ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, MEDIA MARKT – Μεγάλες εκπτώσεις υπόσχονται οι αλυσίδες καταστημάτων για την «Black Friday», το βάρος της οποίας θα σηκώσουν τα e-shops μιας και είναι σε ισχύ το δεύτερο εθνικό lockdown για τη νόσο COVID-19

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη μεγαλύτερη ημέρα προσφορών, την «Black Friday 2020», και πολλές αλυσίδες καταστημάτων ετοιμάζονται γι’ αυτήν με διαδικτυακές προσφορές μιας και το δεύτερο εθνικό lockdown για τη νόσο COVID-19 είναι σε ισχύ.

Όλες οι ειδήσεις από το newsellada.gr

ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΝΤΕΪ – BLACK FIDAY 2020: ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, MEDIA MARKT – Πότε πέφτει φέτος η «Black Friday»

Έτσι, λοιπόν, είθισται η «Black Friday» στις ΗΠΑ να πραγματοποιείται την πρώτη Παρασκευή μετά τις Ευχαριστίες (Thanksgiving) και, φέτος, αυτή είναι η 27η Νοεμβρίου.

Στην Ελλάδα, αλυσίδες καταστημάτων έχουν ήδη αρχίζει να διαφημίζουν την εκπτωτική ημέρα, υποσχόμενες μεγάλες προσφορές.

ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΝΤΕΪ – BLACK FIDAY 2020: ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, MEDIA MARKT – Τα e-shops θα σηκώσουν το βάρος της «Black Friday»

Όπως είναι φυσικό, λόγω του ότι τα φυσικά καταστήματα είναι κλειστά, η καταναλωτική κίνηση αναμένεται να κατευθυνθεί στο διαδίκτυο γι’ αυτό πολλές εταιρείες τα ενισχύουν.

Άλλωστε, τον περασμένο μήνα, έγινε και σχετικό webinar, όπως ανέφερε ο Στέλιος Πετρίδης, γενικός διευθυντής του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A), στο Sputnik.

Χαρακτηριστικά, ο ίδιος τόνισε το εξής:

«Eίδαμε πολύ γρήγορα ότι, τον περασμένο Μάρτιο, ο κλάδος των ηλεκτρονικών αγορών πήρε μια αναπάντεχη και βίαιη αύξηση. Ο κόσμος δεν μπορούσε εξ αντικειμένου να πηγαίνει στα καταστήματα, αφού αυτά έκλεισαν, αλλά ακόμα και όταν είχε την επιλογή να επισκεφτεί το κατάστημα, όπως, για παράδειγμα, τα σούπερ μάρκετ, και εκεί ακόμα έδειξε την προτίμησή του στα ηλεκτρονικά καταστήματα, ανάμεσα σε άλλα και για να αποφεύγει τον συνωστισμό και τις ουρές. Πρόκειται για μια τάση που υπήρχε, αλλά ο κορονοϊός την έβαλε βίαια στη ζωή μας και τελικά «έμεινε»».

ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΝΤΕΪ – BLACK FIDAY 2020: ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, MEDIA MARKT – «Black Friday» διάρκεια… μίας εβδομάδας

Μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων, όπως ο «Κωτσόβολος», θα αρχίσουν τις εκπτώσεις και τις προσφορές ενόψει της «Black Friday» ακόμα και από την Πέμπτη (19/11), δηλαδή μια εβδομάδα νωρίτερα.

Για την «Black Friday» και την αυξημένη καταναλωτική κίνηση ετοιμάζονται και αλυσίδες με προϊόντα τεχνολογίας, που συνήθως βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εκείνη την ημέρα, όπως είναι το «Πλαίσιο».

ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΝΤΕΙ 2020 στα public, ΠΛΑΙΣΙΟ, Κωτσόβολος: Προσφορές Black Friday έως 80%!

Προσφορές Black Friday 2020 – Μαύρη Παρασκευή: Κωτσόβολος, Πλαίσιο, Media Markt

ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΝΤΕΙ 2020 ΕΛΛΑΔΑ -Μαύρη Παρασκευή -27 Νοεμβρίου : ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ,Public , ΠΛΑIΣΙΟ, mediamarkt

Τελευταία Επεξεργασία: