ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΝΤΕΪ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΥΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Κωτσόβολος, Πλαίσιο, Media Markt

ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΝΤΕΪ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΥΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Κωτσόβολος, ΠΛΑΙΣΙΟ, Media Markt – Μεγάλη αναστάτωση έχουν προκαλέσει στους καταναλωτές οι πρακτικές που ακολουθούν συγκεκριμένες εταιρείες με το ανεβοκατέβασμα των τιμών τις μέρες που κορυφώνεται στην Black Friday με τις τιμές να διαμορφώνονται κατά βούληση από αλυσίδες λιανικής, που προφανώς βρίσκουν εν μέσω πανδημίας τρόπους να αυξάνουν τους τζίρους τους

Σε συγκεκριμένη μεγάλη εταιρία ηλεκτρονικών ειδών μπορεί κανείς να δει σοβαρότατες καταγγελίες καταναλωτών για τιμές σε είδη που ενώ πριν το lockdown είχαν μπει σε προσφορές ή εκπτώσεις, εμφανίζονται λίγες μέρες μετά ακόμα και με 50% αύξηση τιμής.

Όλες οι ειδήσεις από το newsellada.gr

Οι καταναλωτές εκφράζουν την οργή τους προς την συγκεκριμένη εταιρεία με παραδείγματα των συσκευών που ήθελαν να αγοράσουν και που φυσικά είχαν παρακολουθήσει και καταγράψει την πορεία των τιμών τους και κατά την εκπτωτική περίοδο με αποτέλεσμα να μπορούν να κάνουν συγκρίσεις και να πέφτουν από τα σύννεφα.

Σε κάποιες περιπτώσεις η εταιρεία απαντά συγκεκριμένα τυποποιημένα μηνύματα ότι οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα αλλά οι καταναλωτές αποδεικνύουν ότι τελικά έχουν και στο χωριό τους την δυνατότητα να συγκρίνουν και να επιλέγουν.

Σε άλλη περίπτωση καταναλωτές καταγγέλλουν ότι άλλη μεγάλη εταιρεία του χώρου για κάποιο λόγο δεν προχωρά στην ηλεκτρονική διαδικασία πληρωμής με δόσεις με αποτέλεσμα όσοι θέλουν το προϊόν να προχωρούν σε πληρωμή δια αντικαταβολής όπου εκεί ενημερώνονται ότι φυσικά δεν μπορούν να γίνουν δόσεις και άρα το ποσό χρεώνεται ολόκληρο στην πιστωτική ή την χρεωστική κάρτα. Όποιοι μπήκαν στον κόπο να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά δεν έλαβαν τέτοιες πληροφορίες.

Ακόμα, σε άλλη γνωστή εταιρεία εμφανίζονται καταγγελίες για τιμές εκτός πλαισίου όπου συσκευές πωλούνται ακριβότερα στο Black Friday απ’ ότι λίγο διάστημα νωρίτερα.

ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΝΤΕΪ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΥΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Κωτσόβολος, Πλαίσιο, Media Markt – Κινητά και στο κατάστημα

Χαρακτηριστικό άλλης εταιρείας που διαφημίζεται διαρκώς και διαθέτει καταστήματα κυρίως κινητής τηλεφωνίας είναι ότι επιτρέπει να πωλούνται στη λιανική συσκευές παρότι αυτό απαγορεύεται από το νόμο. Ως γνωστόν , τα καταστήματα κινητής επιτρέπεται να λειτουργούν μόνο για σέρβις και πληρωμές λογαριασμών.

ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΝΤΕΪ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΥΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Κωτσόβολος, Πλαίσιο, Media Markt – Έρχονται καμπάνες

Όλα αυτά όπως και δεκάδες άλλες καταγγελίες έχουν φτάσει στον Συνήγορο του Καταναλωτή αλλά και στην κυβέρνηση στέλεχος της οποίας σχολίασε ότι παρακολουθούν τα όσα γίνονται και σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι πράγματι χρησιμοποιήθηκαν αθέμιτες πρακτικές θα πέσουν βαριές καμπάνες.

Μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων, όπως ο «Κωτσόβολος», θα αρχίσουν τις εκπτώσεις και τις προσφορές ενόψει της «Black Friday» ακόμα και από την Πέμπτη (19/11), δηλαδή μια εβδομάδα νωρίτερα.

Για την «Black Friday» και την αυξημένη καταναλωτική κίνηση ετοιμάζονται και αλυσίδες με προϊόντα τεχνολογίας, που συνήθως βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εκείνη την ημέρα, όπως είναι το «Πλαίσιο».

ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΝΤΕΪ 2020: Πλαίσιο, Κωτσόβολος, Hondos Center, Public – ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΝΤΕΙ 2020 στα public, ΠΛΑΙΣΙΟ, Κωτσόβολος: Προσφορές Black Friday έως 80%!

Προσφορές Black Friday 2020 – Μαύρη Παρασκευή: Κωτσόβολος, Πλαίσιο, Media Markt

Τελευταία τροποποίηση στις 27/11/2020 13:08