Ν. Χαρδαλιάς: Ευγνωμοσύνη για τους εφέδρους των Ενόπλων Δυνάμεων

Χαρδαλιάς: Στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων (Λ.ΕΦ.Ε.Δ.) Αττικής, που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της Σχολής Διαβιβάσεων, στο στρατόπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης Α’», στο Χαϊδάρι, παρέστη σήμερα ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς.

Στην ομιλία του, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Εκ μέρους της πολιτείας, επιτρέψτε μου να σας απευθύνω την ειλικρινή μου ευγνωμοσύνη, γιατί όποτε η πατρίδα σας χρειάστηκε, δηλώσατε παρόντες. Προσβλέπουμε και υπολογίζουμε στην υποστήριξή σας και για το μέλλον».

Υπογράμμισε ότι με τους έφεδρους των Ενόπλων Δυνάμεων «με συνδέουν ιδιαίτεροι δεσμοί από την εποχή της θητείας μου στην Πολιτική Προστασία, όταν είχα τη ευκαιρία να αντικρύσω επί του πεδίου τη συμβολή τους στη διαχείριση φυσικών καταστροφών».

«Είναι αυτό ακριβώς το γνήσιο πνεύμα ανιδιοτελούς προσφοράς και αλληλεγγύης προς τον πλησίον που έχει επιτρέψει στην πατρίδα μας να σταθεί όρθια σε πλήθος δύσκολων περιστάσεων» πρόσθεσε.

«Η εφεδρεία των Ενόπλων Δυνάμεων», είπε, «συνιστά τη ζώσα πανοπλία της πατρίδας έναντι κάθε εξωτερικού εχθρού». » Διαβάστε Περισσότερα στο Tilegrafimanews.gr