Νέα 3ετής συμφωνία αποκλειστικής συνεργασίας AEGEAN και TUI France για πτήσεις από το αεροδρόμιο της Λιλ

AEGEAN: Αποκλειστική συνεργασία με την TUI France υπέγραψε η Aegean, διάρκειας τριών ετών, για πτήσεις από το αεροδρόμιο της Λιλ (Lille) Γαλλίας.

Η συνεργασία υπεγράφη σε ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε από την TUI France και το αεροδρόμιο της Λιλ, με τη συμμετοχή στελεχών της εμπορικής διεύθυνσης της AEGEAN, στη Λιλ της Γαλλίας στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας. Η TUI France (42 Club) παρουσίασε το ενισχυμένο πρόγραμμα θερινών και χειμερινών προορισμών σε Ελλάδα, Ισπανία, Τυνησία, Μαρόκο, Βουλγαρία, Κροατία και Μαυροβούνιο, κ.α. τα οποία θα εξυπηρετούνται αποκλειστικά με απευθείας πτήσεις της AEGEAN από το αεροδρόμιο της Λιλ, για τη δραστηριότητα της οποίας, δημιουργείται τους προσεχείς μήνες μια νέα περιφερειακή βάση.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις το προηγούμενο καλοκαίρι, AEGEAN και TUI France, γιόρτασαν στην Αθήνα την επέτειο των 20 χρόνων της επιτυχημένης και μακροχρόνιας συνεργασίας τους. Μιας συνεργασίας που έδωσε τη δυνατότητα σε περισσότερους από 10 εκατομμύρια ταξιδιώτες από τη Γαλλία να επισκεφτούν τη χώρα μας και να εδραιώσουν το ελληνικό brand name στη συγκεκριμένη αγορά.  » Διαβάστε Περισσότερα στο Tilegrafimanews.gr

Τελευταία Επεξεργασία: