Νεαπόλεως Βαρνάβας: Άγιε του Θεού, φώτισε τον δρόμο μας προς τον Παράδεισο

Ι.Μ. ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ: Λαμπρό Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο τελέσθηκε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου Οσίου Αγάθωνος, για τον πρώτο επίσημο εορτασμό της ιεράς μνήμης του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός ημών Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου, του Ελεήμονος και Πνευματικού.

Στο Πανηγυρικό Όρθρο χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος.

Ακολούθησε Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαοδικείας κ. Θεοδωρήτου και συνιερουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών, Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ, Αξεξανδρουπόλεως κ. Ανθίμου, Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα, Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου,  Γρεβενών κ. Δαυίδ, Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιεροθέου και του οικείου Ποιμενάρχου, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών.

Οι Ιερές Ακολουθίες μεταδόθηκαν απευθείας από την κρατική τηλεόραση της ΕΡΤ, από τον Τηλεοπτικό Σταθμό «Star Κεντρικής Ελλάδος», καθώς και από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος και της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος και άλλους Ραδιοφωνικούς Σταθμούς της περιοχής και από διαδικτύου.

» Διαβάστε Περισσότερα στο Vimaorthodoxias.gr