Ο Ιλίου Αθηναγόρας για την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων, την έμφυλη και  ενδοοικογενειακή βία και τους πρόωρους γάμους

Ι.Μ. ΙΛΙΟΥ: Ομιλητής στην ιδιαιτέρως επιτυχημένη ημερίδα της ΑΜΚΕ ALYSOS ALERT με θέμα την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων, την έμφυλη και ενδοοικογενειακή βία και τους πρόωρους γάμουςστην κοινότητα των Ελλήνων Τσιγγάνων, ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 6 Απριλίου 2023, στηναίθουσα συνεδριάσεων της ΚΕΔΕ, με την συμμετοχή εξαιρετικών ομιλητών, μεταξύ των οποίων η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κα Σοφία Βούλτεψη, ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα κ. Τζορτζ Τσούνης, ο Ειδικός Γραμματέας Προστασίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων του Υπουργείου Μετανάστευσης καιΑσύλου κ. Ηρακλής Μοσκώφ, ο Δήμαρχος Τρικκαίων και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, η Διευθύντρια της Α21 Greece κα Μαρίνα Ντονοπούλου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της ALYSOS ALERT κα Χριστίνα Χαλιλοπούλου, η οποία ήταν και η οικοδέσποινα της ημερίδας που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ κ.α.

Ο Σεβασμιώτατος στην ομιλία του, αφού ανέπτυξε τις θέσεις του πάνω στα συγκεκριμένα ζητήματα,

 » Διαβάστε Περισσότερα στο Vimaorthodoxias.gr

Τελευταία Επεξεργασία: