Ο Νεαπόλεως Βαρνάβας στη Λαϊκή Αγορά της Ξηροκρήνης

Νεαπόλεως Βαρνάβας: Το Μητροπολίτη της Δυτικής Θεσσαλονίκης υποδέχτηκε με θέρμη ο πρόεδρος και τα μέλη της Ομοσπονδίας Σωματίων Επαγγελματιών – Παραγωγών – Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας – Θεσσαλίας – Θράκης, κ. Άγγελος Δερετζής.

Τη Λαϊκή Αγορά της Ξηροκρήνης, τη μεγαλύτερη της Θεσσαλονίκης, επισκέφτηκε το Σάββατο 27 Μαΐου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας.

Το Μητροπολίτη της Δυτικής Θεσσαλονίκης υποδέχτηκε με θέρμη ο πρόεδρος και τα μέλη της Ομοσπονδίας Σωματίων Επαγγελματιών – Παραγωγών – Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας – Θεσσαλίας – Θράκης, κ. Άγγελος Δερετζής.

Ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να περιέλθει τους πάγκους της Αγοράς, να συνομιλήσει με τους παραγωγούς και εμπόρους τους οποίους ευλόγησε εξαίροντας την πολύτιμη συνεισφορά τους στην τοπική κοινωνία.

Σταθμός σε αυτή την εξόρμηση του Σεβασμιωτάτου ήταν «Ο Πάγκος της Αλληλεγγύης» της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας όπου τον υποδέχθηκε η Αντιπερειφεριάρχης Υγείαςς και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ.

» Διαβάστε Περισσότερα στο Vimaorthodoxias.gr