Ο Σύρου Δωρόθεος σε εκδήλωση για την ανάδειξη της προσφοράς του Λιμενικού Σώματος

Σύρου Δωρόθεος: Προσκεκλημένος του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ συνοδευόμενος από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Τήνου, παρέστη στην Εκδήλωση, που έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Υπουργείου.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη της προσφοράς του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής στην προστασία των θαλασσίων συνόρων, της ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα και την πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος.

Για την εθνική και κοινωνική προσφορά του Λιμενικού Σώματος ομίλησαν ο Υπουργός Ναυτιλίας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Υφυπουργός κ. Κ. Κατσαφάδος και ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος κ. Γ Αλεξανδράκης.

Κατά την Εκδήλωση τιμήθηκαν Λιμενάρχες νησιών του Ανατολικού Αιγαίου και Κυβερνήτες πλοίων του Λιμενικού Σώματος, που έδρασαν στην θαλάσσια περιοχή του Ανατολικού Αιγαίου, καθώς και πέντε Σπουδαστές της Σχολής Μηχανικών της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Μακεδονίας, οι οποίοι, με αυτοθυσία, έσωσαν συνεπιβάτες τους κατά το πρόσφατο σιδηροδρομικό δυστύχημα.

 » Διαβάστε Περισσότερα στο Vimaorthodoxias.gr

Τελευταία Επεξεργασία: