Παραιτήθηκε ο δήμαρχος Ιάσμου! Είχε προκαλέσει σάλο σε όλη την Ροδόπη  Τι είχε συμβεί

ΡΟΔΟΠΗ: Την παραίτησή του κατέθεσε ο δήμαρχος Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει ο «Χρόνος».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Η ίδια πηγή επισημαίνει ότι ο δήμαρχος επικαλέστηκε λόγους υγείας, υποβάλλοντας έγγραφη παραίτηση. Επί της ουσίας, ο Οντέρ Μουμίν δεν ασκούσε τα καθήκοντά του τους τελευταίους μήνες, απουσιάζοντας από το Δημαρχείο, τα Δημοτικά Συμβούλια, αλλά και από τους εορτασμούς για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Τα τελευταία χρόνια είχε ανοίξει κόντρες με πολιτικούς, αυτοδιοικητικούς, συλλόγους και δημότες, προβάλλοντας αστοιχείωτες κατηγορίες δημόσια, ακόμη και περί σύστασης εγκληματικών οργανώσεων.

Μόλις τον περασμένο Ιανουάριο ο δήμαρχος Ιάσμου είχε προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις όταν «ξήλωσε» τους αντιδημάρχους του, επικαλούμενος λόγους «εθνικής ασφαλείας», ενώ τους αποκάλεσε και «γκιουλενιστές». Για τον ίδιο λόγο, «ξήλωσε» επίσης επικεφαλής των υπηρεσιών του Δήμου και δεν ανανέωσε τις συμβάσεις εργαζομένων του. Όσους υπαλλήλους δεν μπορούσε να πειράξει γιατί ήταν μόνιμοι,  » Διαβάστε Περισσότερα στο Tilegrafimanews.gr

Τελευταία Επεξεργασία: