Πάρτε 15.000 ευρώ άμεσα  – ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΑΕΔ ΔΥΠΑ 2022-2023- ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ EFKA, ΝΑΤ

– ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  (www.oaed.gr) ΔΥΠΑ 2022-2023-  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ EFKA (efka.gov.gr), ΝΑΤ – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

 Με 14.800 ευρώ θα επιδοτήσει η  (τ. ) τα επιχειρηματικά σχέδια που θα υποβάλλουν 3.000 , ηλικίας 18 – 29 ετών.

Πρόκειται για ένα νέο πρόγραμμα που δίνει έμφαση σε επιχειρηματικές ιδέες με αντικείμενο την ψηφιακή οικονομία και δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ. Με προϋπολογισμό 45 εκατ. ευρώ, στοχεύει στην δημιουργία νέων επιχειρήσεων, σε υγιείς βάσεις

Οι που θα εφαρμόζουν οι νέες επιχειρήσεις θα μπορούν να επεκταθούν στο σύνολο των δραστηριοτήτων τους (πχ κεντρικά γραφεία, εργοστάσια, αποθήκη, διανομή προϊόντων και υπηρεσιών).

Στον τομέα της ψηφιακής οικονομίας συγκαταλέγονται οι υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών (σταθερή-κινητή-διαδικτυακή τηλεφωνία), οι υπηρεσίες Η/Υ, το λογισμικό (συμβουλευτικές υπηρεσίες για εξοπλισμό, οι συμβουλευτικές υπηρεσίες για λογισμικό, οι εργασίες σε βάση δεδομένων, η συντήρηση και επιδιόρθωση Η/Υ, καθώς και η παροχή υπηρεσιών μέσω Διαδικτύου. Στην ίδια κατηγορία εντάσσονται οι ευρυζωνικές υπηρεσίες, τα συστήματα αυτοματισμού γραφείου, οι εφαρμογές τηλεματικής, οι δορυφορικές υπηρεσίες, η ψηφιακή τηλεόραση, η παροχή λύσεων ασφαλείας ηλεκτρονικών συστημάτων, η διαχείριση ηλεκτρονικών προμηθειών, το ηλεκτρονικό εμπόριο, το ηλεκτρονικό επιχειρείν, η τηλε-εκπαίδευση, ο σχεδιασμός ιστοσελίδων, οι ψηφιακές εκτυπώσεις, αλλά και η ψυχαγωγία με ψηφιακά μέσα.

 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ 

 

Τελευταία Επεξεργασία: