Πάσχα 2023: Εξώδικο στον δήμο Χίου από τους κάτοικους στον Βροντάδο για τον ρουκετοπόλεμο

ΧΙΟΣ ΝΕΑ: Eξώδικο έστειλαν οι κάτοικοι του Βροντάδου στον δήμο Χίου και τον διοικητή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χίου, με κοινοποίηση στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, με το οποίο ζητούν να μην γίνει φέτος ο ρουκετοπόλεμος καθώς θέλουν να αποτρέψουν την επανάληψη του εθίμου που όπως επισημαίνουν είναι παράνομο και επικίνδυνο για τη ζωή και την περιουσία τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Στο εξώδικο που έστειλαν οι κάτοικοι του Βροντάδου, διαμαρτύρονται για την απόφαση του δήμου, που ενέκρινε 23.391,51 ευρώ για την προφύλαξη και αποκατάσταση της Ενορίας του Αγίου Μάρκου και της Παναγίας Ερυθιανής.

Όπως σημειώνουν οι κάτοικοι, η απόφαση αυτή ομολογεί «απροκάλυπτα ότι χρηματοδοτεί με τα χρήματα των δημοτών και των φορολογουμένων πολιτών εν γένει έκνομες ενέργειες ενώ ομολογεί τη βεβαιότητα της πρόκλησης σοβαρών ζημιών στην περιουσία τρίτων, οι οποίες θα χρήζουν αποκατάστασης».

Σύμφωνα με το εξώδικο που υπογράφει ο πληρεξούσιος δικηγόρος τους Νικόλαος Κωστακόπουλος,  » Διαβάστε Περισσότερα στο Tilegrafimanews.gr

Τελευταία Επεξεργασία: