Πάτρα: Απίστευτο και όμως ελληνικό – Χωρίς ρεύμα οικογένεια με έγκυο και μικρό παιδί ενώ έχει πληρωθεί

Πάτρα: Απίστευτο και όμως ελληνικό – Χωρίς ρεύμα οικογένεια με έγκυο και μικρό παιδί ενώ έχει πληρωθεί – Μια απίστευτη περιπέτεια ζει μια οικογένειά στην Πάτρα, όπου εδώ και δύο μέρες δεν έχουν ρεύμα ενώ το έχουν πληρώσει

NEWSΌπως αναφέρει στο tempo24.gr ο νεαρός οικογενειάρχης, που έχει έγκυο γυναίκα και μικρό παιδί, τους διέκοψαν την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε ημέρες με πολιτικό ψύχος, ενώ έχει πληρώσει τον λογαριασμό στην ιδιωτική εταιρεία που είναι συμβεβλημένος.

Όλες οι ειδήσεις από το newsellada.gr

Ο συμπολίτης που έχει ένα παιδάκι 2,5 ετών και η γυναίκα του βρίσκεται στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της βρέθηκε χωρίς ρεύμα γιατί εστάλη σε λάθος διεύθυνση ο λογαριασμός.

Ωστόσο, ο ίδιος φρόντισε βρήκε το απόκομμα και πλήρωσε την οφειλή. Για κακή του τύχη όμως η ιδιωτική εταιρεία σε χρόνο ρεκόρ είχε φροντίσει να ενημερώσει τη ΔΕΔΔΗΕ που συνεργείο της έκοψε την παροχή, με αποτέλεσμα να παγώσουν κυριολεκτικά σε ένα σπίτι χωρίς θέρμανση το μικρό του παιδί και η έγκυος γυναίκα του.

Η εταιρεία μπορεί να αναγνώρισε το λάθος της, ωστόσο, επικαλούμενη γραφειοκρατικές διαδικασίες τον ενημέρωσε πως το ρεύμα θα επανασυνδεθεί μετά από μερικά 24ωρα και όχι άμεσα!

Ο άνθρωπος πάντως θα κινηθεί δικαστικά, καθώς ήδη ετοιμάζει μήνυμα προς την εταιρεία μέσω του δικηγόρου του.

Τελευταία Επεξεργασία: