Πληρωμή συντάξεων ΙΚΑ, ΟΓΑ, ενστόλων, Δημοσίου – ΟΠΕΚΑ, Α21, ΚΕΑ

ΙΚΑ, ΟΓΑ, ενστόλων, Δημοσίου – ΟΠΕΚΑ, Α21, ΚΕΑ – Πότε αρχίζουν οι πληρωμές.

Την Παρασκευή 28 του μήνα, θα γίνει η πληρωμή από τον για το μήνα Φεβρουάριο στους δικαιούχους των προνοιακών και διατροφικών , καθώς και του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης ().

Η πληρωμή στα επιδόματα στους δικαιούχους γίνεται μετά την έγκριση με υπουργική απόφαση δαπάνης σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας, οικονομικού έτους 2020, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο για την κάλυψη της καταβολής των χρημάτων (δαπάνες χορήγησης προνοιακών παροχών σε χρήμα σε ΑμεΑ).

Οι δικαιούχοι θα έχουν διαθέσιμα μέσω ΑΤΜ τα χρήματα από τα επιδόματα από τις 27 Φεβρουαρίου, ημέρα Πέμπτη, από το απόγευμα και μετά.

Πληρωμή συντάξεων ΙΚΑ, ΟΓΑ, ενστόλων, Δημοσίου – ΟΠΕΚΑ, Α21, ΚΕΑ – Οι συντάξεις

Ο ΟΑΕΕ, ο ΟΓΑ και το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών ) θα καταβάλουν τις την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020. Την ίδια μέρα θα καταβάλει και ΟΠΕΚΑ τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων.

Tο Δημόσιο, το ΙΚΑ , το ΝΑΤ και το ΚΕΑΝ και τα υπόλοιπα Ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα τις καταβάλουν την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020. Την ίδια ημέρα θα καταβληθούν και οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος.

Τελευταία Επεξεργασία: