Ποιος θα αποχωρήσει σήμερα από το survivor Greece 2021 – Τι έρχεται στην Φάρμα

Ποιος θα αποχωρήσει σήμερα από το survivor Greece 2021 – Τι έρχεται στην Φάρμα – Η κόντρα για το φαγητό δεν έχει τελειωμό στην ομάδα των Διασήμων

NEWS – «Δεν θα ξαναφάω ποτέ τίποτα αν πρώτα δεν ρωτήσω την ομάδα», είπε ο Γ. Κοψιδάς.

Όλες οι ειδήσεις από το newsellada.gr

Ένταση προκλήθηκε στην ομάδα των Διάσημων στο αποψινό επεισόδιο του Survivor 4. Ο λόγος ήταν δυο κουταλιές ρύζι που έδωσε η Ανθή Σαλαγκούδη στον Γιώργο Κοψιδά.

Συγκεκριμένα, η νέα παίκτρια των Διασήμων, όντας «φρέσκια» στο παιχνίδι και έχοντας γεμάτο ακόμη το στομάχι της, έδωσε τη μερίδα της στον Γιώργο Κοψιδά, αλλά εκείνος δεν την μοιράστηκε με την υπόλοιπη ομάδα.

Το γεγονός αυτό έκανε έξαλλο τον Αλέξη Παππά, ο οποίος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του ευθέως. Θέση υπέρ του Κοψιδά πήρε η Κάτια Ταραμπάνκο.

«Δεν θα ξαναφάω ποτέ τίποτα αν πρώτα δεν ρωτήσω την ομάδα«, είπε ο «κατηγορούμενος».

Δείτε παρακάτω το εν λόγω περιστατικό:

Ποιος θα αποχωρήσει σήμερα από το survivor Greece 2021 – Τι έρχεται στην Φάρμα – Επιστρέφει το 2021 το ριάλιτι επιβίωσης

Αν και ακόμα στον Όμιλο ΑΝΤ1 δεν έχουν αποφασίσει οριστικά που θα ενταχθεί το ριάλιτι επιβίωσης, δηλαδή αν θα προβληθεί από τον ΑΝΤ1 ή το ψυχαγωγικό «αδελφό» κανάλι του, το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, η προετοιμασία για τη «Φάρμα» προχωρά κανονικά και με χαμόγελα αισιοδοξίας.

Ο λόγος ότι μέχρι τώρα γίνεται χαμός με τις δηλώσεις συμμετοχών, με τον αριθμό, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου να είναι κοντά στις τέσσερις χιλιάδες αποδεικνύοντας πως είναι πάρα πολλοί αυτοί που θέλουν να ζήσουν «μακριά από τον πολιτισμό και να επιβιώσουν στις πιο σκληρές συνθήκες, δοκιμάζοντας τα όριά τους», όπως λένε στο τρέιλερ συμμετοχών.

Έτσι λοιπόν, στον όμιλο του Αμαρουσίου σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου αναμένεται να αποφασίσουν  στα μέσα του επόμενου μήνα πού θα στήσουν τη «Φάρμα» τους, σε ΑΝΤ1 ή ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, με σκοπό το ριάλιτι επιβίωσης να βγει στον αέρα λίγο πριν το Πάσχα, ελπίζοντας πως θα γίνει ο απόλυτος χαμός.

Ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor Greece 2020, ΑΣΥΛΙΑ spoiler -ΣΑΡΒΑΙΒΟΡ skai

Ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor Greece 2021 – Ασυλία spoiler – Φάρμα (video)

Αποχώρηση από Survivor Greece 2021: Ποιος θα φύγει από το Survivor 4 – Φάρμα 2021