Πόλεμος Ελλάδας – Τουρκίας: Τι θα κρίνει το θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο – Ραγδαίες εξελίξεις

Πόλεμος Ελλάδας – Τουρκίας: Τι θα κρίνει το θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο – Ραγδαίες εξελίξεις – Μία ιπτάμενη «ατσάλινη τανάλια» δημιουργεί η Ελλάδα, προκαλώντας ΣΟΚ στις τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις

NEWSΗ απόφαση των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων να εδρεύουν τα Rafale στην Σκύρο (σ.σ. και την Τανάγρα) και τα ελληνικά F-16 Viper να έχουν έδρα την Κρήτη δημιουργεί μία ιπτάμενη «ατσάλινη τανάλια» η οποία θα φέρει πρόσθετους πονοκέφαλους στην τουρκική αεράμυνα.

Όλες οι ειδήσεις από το newsellada.gr

Τα ελληνικά Rafale από την Σκύρο και τα Viper από την Κρήτη, με τα όπλα τους και τα ραντάρ τους, θα μπορούν να χτυπήσουν ανά πάσα στιγμή στόχους στα παράλια και ειδικά βαθιά μέσα στην Τουρκία από δύο κατευθύνσεις (σ.σ. τρεις αν βάλουμε και την Κύπρο στο παιχνίδι).

Η Τουρκία στην παρούσα φάση δεν διαθέτει απάντηση στο ελληνικό σχέδιο, αφού τα αεροπλάνα της είναι παλιά και θα χρειαστούν χρόνια για να εξυγχρονιστούν, όπως χρόνια θα χρειαστούν για να αποκτήσει η Άγκυρα αξιόπιστο εθνικό αεροπλάνο (σ.σ. το φτιάχνει με την βοήθεια των Βρετανών).

Πύραυλοι, HARMHarpoonRampage, MeteorExoset, μπορούν να διαλύσουν τουρκικούς στόχους σε αέρα, στεριά και θάλασσα.

Ιδιαίτερα ανησυχητική για την Τουρκία είναι η έκθεση ΝΑΤΟ για τα ρωσικά αντιαεροπορικά συστήματα S-400, τα οποία όπως σημειώνεται είναι υπερτιμημένα, αναφορικά με τις επιδόσεις τους σε μεγάλα ύψη.

Ελληνοτουρκικά: Μία ιπτάμενη «ατσάλινη τανάλια» δημιουργεί η Ελλάδα, προκαλώντας ΣΟΚ στις τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Η Τουρκία δεν διαθέτει αξιόλογη αεράμυνα και έλπιζε με τα S-400 να μπορέσει να περιορίσει τις δυνατότητες της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας.

Πόλεμος Ελλάδας – Τουρκίας: Τι θα κρίνει το θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο – Ραγδαίες εξελίξεις – Οι «Γκρίζοι Λύκοι» ζητούν τα Δωδεκάνησα κι εμείς πάμε σε διάλογο

Το φασιστικό, κόμμα «Γκρίζοι Λύκοι», γνωστό για τις ρατσιστικές του θέσεις κατά της Ελλάδας και όχι μόνο, συνεχίζει να προκαλεί τη χώρα μας.

Αυτή τη φορά οι Γκρίζοι Λύκοι βάζουν στο στόχαστρο τα Δωδεκάνησα, επιμένοντας με εξοργιστικό τρόπο ότι έχουν δικαιώματα πάνω στα νησιά μας!

Ελληνοτουρκικά: Οι «Γκρίζοι Λύκοι» ζητούν τα Δωδεκάνησα κι εμείς πάμε σε διάλογο

Συγκεκριμένα ο Αχμέτ Γιγίτ Γιλντιρίμ είναι ανώτατο στέλεχος του ακροδεξιού συγκυβερνώντος κόμματος (ΜΗΡ) με τον ακροδεξιό Ερντογάν και πρόεδρος σε ένα Πολιτιστικό Ίδρυμα των Γκρίζων Λύκων. Ο όποιος «πολιτισμός» του βέβαια, δεν τον εμποδίζει να εκφράζει τις επεκτατικές του απόψεις για τα Δωδεκάνησα…

Μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής : ¨Με εντολή του κυρίου Ντεβλέτ Μπαχτσελί, στις 9/9/2020 κάναμε πορεία “Αποφασιστικότητας για ανεξαρτησία” στην Σμύρνη. Ποιος ήταν ο σκοπός μας ; Να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα που έχουμε πάνω στα νησιά (Δωδεκάνησα). Και εκπροσωπώντας τα 12 νησιά με 12 ομάδες, κάναμε μια πορεία εκπροσώπησης από την πλατεία Τζουμχουριέτ ως την πλατεία Γκιουντογντού όπου ρίχτηκε ο εχθρός στη θάλασσα.

«Εμείς δηλώσαμε πώς στα Δωδεκάνησα έχουμε ιστορικά δικαιώματα και αυτά τα θέλουμε Πολλοί προδότες από μέσα, μας είπαν “Τι επιδιώκετε ; Να προκαλέσετε πόλεμο με την Ελλάδα ;” Πριν ακόμα βγει από το λιμάνι το πλοίο μας το Oruc Reis, έλεγαν “Τι δουλειά έχει στην Ανατολική Μεσόγειο; Θέλετε να προκαλέσετε πόλεμο με την Ελλάδα και να δημιουργήσετε οικονομική κρίση;», είπε ο άκρως προκλητικός Αχμέτ Γιγίτ Γιλντιρίμ με τη φασίζουσα νοοτροπία για την οποία διακρίνονται οι Γκρίζοι Λύκοι.

 

Πόλεμος Ελλάδας-Τουρκίας: Ξεσάλωσε ο Ερντογάν – «Να σταματήσει να προκαλεί η Ελλάδα»

Προειδοποίηση Μητσοτάκη στην Τουρκία ! Προς θερμό επεισόδιο Ελλάδας -Τουρκίας ;

Τελευταία Επεξεργασία: