Πόλεμος Ελλάδας-Τουρκίας: «Το έβαλαν» στα πόδια οι Τούρκοι – Γυρίζει στην Αττάλεια το Oruc Reis

Πόλεμος Ελλάδας-Τουρκίας: «Το έβαλαν» στα πόδια οι Τούρκοι – Γυρίζει στην Αττάλεια το Oruc Reis – Πέρασε σχεδόν 1,5 μήνας παρουσίας του Oruc Reis στην περιοχή νότια του Καστελόριζου και τελικά το βράδυ της Κυριακής (29/11/2020) το τουρκικό ερευνητικό σκάφος πήρε τον δρόμο της επιστροφής στην Τουρκία

Το Orus Reis επέστρεψε από τα ξημερώματα της Δευτέρας (30/11/2020) στην Αττάλεια, αφού η Τουρκία αποφάσισε, αυτή τη φορά, να μην ανανεώσει την παράνομη NAVTEX της.

Όλες οι ειδήσεις από το newsellada.gr

Η πρόθεση της Τουρκίας να μην ανανεώσει τη NAVTEX με την «προστασία» της οποίας το Oruc Reis έκανε… σουλάτσο νότια του Καστελόριζου είχε φανεί από το βράδυ της Κυριακής.

Περίπου στις 21:00 το βράδυ, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, το τουρκικό σεισμογραφικό βγήκε από την περιοχή που είχε δεσμεύσει η Τουρκία και έβαλε πλώρη για το λιμάνι της Αττάλειας.

Έφτασε εκεί μαζί με τα συνοδευτικά πλοία Αταμάν και Τζένγκις Χαν.

Υπενθυμίζεται ότι το Oruc Reis έπλεε σε ελληνική υφαλοκρηπίδα από τις 12 Οκτωβρίου και έκανε, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν τα τουρκικά ΜΜΕ, έρευνες.

Το παραδέχτηκαν πλέον οι Τούρκοι »Τα Ελληνικά Rafale ανώτερα από τα τουρκικά F-16»

Ξεσάλωσε η Τουρκία : Ο Ερντογάν βάζει στο στόχαστρο ελληνικά νησιά

Πόλεμος Ελλάδας – Τουρκίας: Τα αντιαεροπορικά Patriot τρομάζουν τον Ερντογάν – Έτσι θα τους χτυπήσει ο στρατός μας (video)

Τελευταία Επεξεργασία: