Πόλεμος Ελλάδας – Τουρκίας : Τούρκος αντιναύαρχος προκαλεί την Ελλάδα: ”Θα χαράξουμε τα σύνορα σε Αιγαίο-Α. Μεσόγειο ”

Πόλεμος Ελλάδας – Τουρκίας : Τούρκος αντιναύαρχος προκαλεί την Ελλάδα: ”Θα χαράξουμε τα σύνορα σε Αιγαίο-Α. Μεσόγειο με το τουρκικό ΠΝ & το στρατό”-Δεν υπάρχει διεθνές δίκαιο αλλά το δίκαιο των όπλων κατά τον Τούρκο αξιωματικό.

NEWS: Δεν υπήρχε και δεν πρόκειται ποτέ να υπάρξει διεθνές δίκαιο για την Άγκυρα και πολλούς Τούρκους αποστράτους αξιωματικούς που θέλουν να επιβάλλουν τις προκλητικές απόψεις της τουρκικής κυβέρνησης με όλα τα μέσα.

Όλες οι ειδήσεις από το newsellada.gr

Για παράδειγμα ο Τούρκος Αντιναύαρχος ε.α.Kadir Sağdıç, μιλώντας σε συνέδριο της τουρκικής ένωσης νεολαίας για την “Γαλάζια Πατρίδα” ανέφερε μεταξύ άλλων ότι, “ας δούμε τα όρια της Γαλάζιας Πατρίδας μας που υπερασπίζουμε: Κύπρος, Κρήτη, Νησιά Αιγαίου, Δωδεκάνησα και Καστελόριζο. Όλα αυτά τα πήραν από εμάς ( οι Έλληνες) με τα όπλα. Εμείς σώσαμε τουλάχιστον την Βόρεια Κύπρο με ένοπλη δύναμη.

Ανησυχούν οι Τούρκοι σε ενδεχόμενο σύγκρουσης στο Αιγαίο: »Έλληνες αδειάστε τα νησιά σας!» – Φόβος & τρόμος οι ΕΔ για την Άγκυρα
Ότι καταλαμβάνεται με τα όπλα γίνεται αργά ή γρήγορα αποδεκτό από το διεθνές δίκαιο. Κοιτάξτε τα σύνορα όλων των χωρών σήμερα, όλα έχουν χαραχθεί με τα όπλα. Δεν μπορείτε να βρείτε ένα όριο που να ορίζεται μόνο από το διεθνές δίκαιο.

Σήμερα λοιπόν, τα σύνορα που περιμένουν να σχεδιαστούν στη Μεσόγειο και το Αιγαίο αναμένουν την δική μας «εθνική μας βούληση».

Σε ότι αφορά τα χωρικά ύδατα, την υφαλοκρηπίδα, την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη και την Περιοχή Θαλάσσιας Δικαιοδοσίας, αυτή θα καθοριστεί σε Ανατολική Μεσόγειο και Αιγαίο, κυρίως με την συνδρομή του τουρκικού ναυτικού και στρατού”, τόνισε ο ίδιος.

Ο Kadir Sağdıç πιστοποίησε ότι «η “Γαλάζια Πατρίδα” είναι σημείο αναφοράς για την χώρα και ειδικά στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, αφού τα σύνορα της καθορίζονται από «εθνική βούληση» και όχι από τον διεθνή νόμο. Κάθε «τουρκική βούληση» είναι μια ένοπλη βούληση. Εάν δεν υπάρχει στρατός, δεν υπάρχει κράτος και το έθνος αγνοείται.

Ο νόμος είναι το σύνολο των κανόνων που επιβάλλονται από το κράτος. Εάν το κράτος δεν έχει κυρώσεις πίσω από τον κανόνα, δεν ονομάζεται νόμος.

Όσον αφορά το διεθνές ναυτικό δίκαιο, αυτό είναι σχετικό. Για την επιβολή αυτού του δικαίου δεν υπάρχει κρατική εξουσία, καμία δύναμη κύρωσης, καθώς και καμία ένοπλη δύναμη για την επιβολή του “Διεθνούς Δικαίου”! Επομένως, εάν το Διεθνές Δίκαιο είναι νόμος ή ένα σύνολο επιθυμιών είναι ένα αμφιλεγόμενο νομικό δόγμα. Έτσι, το ζήτημα γυρνά πίσω στην εθνική βούληση και την ένοπλη δύναμη του κράτους μας!

Οι ναυτικές δυνάμεις και στρατιωτικές δυνάμεις μας στο σύνολό τους καθορίζουν τα σύνορα της Γαλάζιας Πατρίδας. Το πιο σημαντικό είναι η αμυντική βιομηχανία της Τουρκίας, η οποία θα πρέπει να αναπτυχθεί παρά την συνεχή μαύρη προπαγάνδα εναντίον της.

Αν θέλουμε να καθιερώσουμε και να επιβάλουμε την κρατική μας κυριαρχία πάνω στην Γαλάζια Πατρίδα μας, πρέπει να δημιουργήσουμε και να εφαρμόσουμε στρατηγικές και πολιτικές για να επιτύχουμε την υπεροχή της εξουσίας σε αυτόν τον τομέα.

Ας δούμε την ιστορία της Μεσογείου και του Αιγαίου, ποιο πρόβλημα έχει επιλυθεί με νομική συζήτηση; Μήπως για την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα, άλλα ολόκληρα τα νησιά του Αιγαίου, το Καστελόριζο ή την Κύπρο;

Εδώ, βλέπουμε ότι η σοφία, η στρατηγική, η τακτική και η συλλογιστική των Σουλτάνων μας που είναι κληρονομιά υπερηφάνειας για εμάς.

Πόλεμος Ελλάδας – Τουρκίας : Τούρκος αντιναύαρχος προκαλεί την Ελλάδα: ”Θα χαράξουμε τα σύνορα σε Αιγαίο-Α. Μεσόγειο με το τουρκικό ΠΝ & το στρατό”-Η Τουρκία θα επιτρέψει μόνο την παρουσία της Ρωσίας στη Μεσόγειο

Η Ανατολική Μεσόγειος δεν είναι μόνο το κέντρο των απειλών κατά της Γαλάζιας Πατρίδας μας σήμερα, αλλά και η αφετηρία του σχεδίου του Μπάιντεν να ανατρέψει τον Ταγίπ Ερντογάν.

Η Τουρκία απειλεί μεγάλες δυνάμεις, που θέλουν το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο. Η κύρια απειλή κατά της Τουρκίας προέρχεται από τις δυνάμεις Ατλαντικού ΗΠΑ-Ισραήλ. Ας προσπαθήσουμε να τους χωρίσουμε, για να τους εξουδετερώσουμε, ενισχύοντας τις ένοπλες δυνάμεις μας αλλά και με την δημιουργία διεθνών συμμαχιών.

Η Τουρκία θα επιτρέψει την παρουσία στην ανατολική Μεσόγειο μόνο της Ρωσικής Ομοσπονδίας, διότι κανένα άλλο κράτος δεν έχει το βάρος και την αξιοπιστία για να την αντικαταστήσει.

Το ειδικό βάρος της Ρωσίας είναι γνωστό, αφού είναι μία από τις τρεις κορυφαίες ένοπλες δυνάμεις στον κόσμο. Τουρκία και Ρωσία απειλούνται από την ίδια κατεύθυνση( ΗΠΑ-Ισραήλ).

Σε αυτήν την περίπτωση, η Ρωσία είναι η ασφαλέστερη χώρα για την Τουρκία, ενώ η χώρα μας είναι επίσης αξιόπιστη για τη Ρωσία. Αν κοιτάξουμε προσεκτικά θα δούμε ότι το μέτωπο μας εκτείνεται από τον Καύκασο και τον Εύξεινο Πόντο έως την Ανατολική Μεσόγειο και την Αραβική Θάλασσα”, ανέφερε ο ίδιος μεταξύ άλλων, δίνοντας το στίγμα των προθέσεων της Άγκυρας το οποίο καθορίζεται από συγκεκριμένη κάστα αποστράτων αξιωματικών.

Με λίγα λόγια η Άγκυρα θέλει να κατεβάσει τον ρωσικό στόλο στην Μεσόγειο για να αντιμετωπίσει ΗΠΑ-Ισραήλ-Ελλάδα και Αίγυπτο. Στόχος του είναι η επιβολή της Γαλάζιας Πατρίδας με οποιοδήποτε κόστος και με την βοήθεια της Μόσχας βάζοντας Ρώσους και Αμερικανούς να κονταροκτυπηθούν στην Α. Μεσόγειο.

Ως τελικό συμπέρασμα θα λέγαμε ότι αν και πολλά από τα λεγόμενα του Τούρκου Ναύαρχου είναι μη ρεαλιστικά, εντούτοις μας δείχνουν ότι η Τουρκία θα προσπαθήσει να επιβάλλει τη «Γαλάζια Πατρίδα΄σε βάρος του ελληνισμού με την ισχύ των όπλων. Συνεπώς η κρίση με την Τουρκία, δεν είναι κάτι ευκαιριακό, αλλά θα έχει το χαρακτήρα της μονιμότητας.

Αναφορικά με τα λεγόμενα του Τούρκου Αντιναύαρχου ε.α. Kadir Sağdıç, σε συνέδριο της τουρκικής ένωσης νεολαίας για την “Γαλάζια Πατρίδα” επισημαίνουμε τα εξής:

Ο εν λόγω Τούρκος αξιωματικός εκφράζει σε πολλά σημεία των λεγομένων του «περιφρόνηση» προς το Διεθνές Δίκαιο, θέτοντας το ως εκείνο που ακολουθεί και όχι αυτού που προηγείται των εξελίξεων διαμορφώνοντας τις σχέσεις μεταξύ των χωρών για την ειρηνική επίλυση των διαφορών τους, με χαρακτηριστικότερη ίσως έκφραση του » ότι καταλαμβάνετε με τα όπλα αργά ή γρήγορα γίνεται αποδεκτό από το Διεθνές Δίκαιο

Η » Γαλάζια Πατρίδα», όπως και σε άλλες μας αναλύσεις έχουμε επισημάνει δεν αποτελεί , όπως πολλοί πίστευαν, ένα «πυροτέχνημα εξωτερικής πολιτικής» του Ερντογάν, αλλά αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής, πάνω στον οποίο εδράζονται και θα εδράζονται μελλοντικά όλες οι κινήσεις της Τουρκίας, με ή χωρίς τον Ερντογάν ως Πρόεδρο

Κύριος στόχος το Καστελόριζο

Γίνεται ειδική μνεία μάλιστα στην Κρήτη, Νησιά Αιγαίου, Δωδεκάνησα και Καστελόριζο.

Εδώ θα πρέπει να προσέξουμε ότι ο Τούρκος Ναύαρχος κάνει ξεχωριστή μνεία ως αντικειμενικό σκοπό (ΑΝΣΚ) το Καστελόριζο, βλέποντας το ως ανεξάρτητο ΑΝΣΚ και δεν το εντάσσει στα Δωδεκάνησα.

Συνεπώς το σύμπλεγμα Καστελορίζου πρέπει να τύχει ιδιαίτερης προσοχής από εμάς.

Τονίζει δε ότι τα σύνορα που περιμένουν να σχεδιαστούν στη Μεσόγειο και το Αιγαίο αναμένουν την τουρκική Εθνική βούληση, υπονοώντας έτσι ότι, δεν υπάρχουν σύνορα ούτε στο Αιγαίο, ούτε στη Μεσόγειο και αυτά θα χαραχθούν όχι με βάση το Διεθνές Δίκαιο , αλλά βάση της ισχύος των τουρκικών Ενόπλων δυνάμεων.

Κάνει μνεία για την αναγκαιότητα ανάπτυξης περαιτέρω της τουρκικής πολεμικής βιομηχανίας για την οποία λέει ότι είναι «σημαντική» και ότι είναι αποδέκτης μαύρης προπαγάνδας, όπου εδώ ουσιαστικά φωτογραφίζει τις κυρώσεις των ΗΠΑ κατά της Τουρκίας, λόγω των S-400, γεγονός που αναμένεται να έχει πολύ άσχημες επιπτώσεις για την τουρκική πολεμική βιομηχανία.

Επισημαίνει ότι ο Ερντογάν κινδυνεύει να ανατραπεί βάση σχεδίου του νέου Πρόεδρου των ΗΠΑ Μπάιντεν και στοχοποιεί ΗΠΑ και Ισραήλ ως εχθρούς της Τουρκίας.

Αναγνωρίζει τη Ρωσία ως σύμμαχο της Τουρκίας και για το λόγο αυτό θα είναι η μόνη χώρα που θα έχει λόγο μαζί με την Τουρκία στη ΝΑ Μεσόγειο, αφήνοντας απέξω Γαλλία, Μ. Βρετανία, ΗΠΑ, Ισραήλ, Αίγυπτο, Ελλάδα, Κύπρο, ΕΕ.

Τέλος εμφανίζεται ως υπέρμαχος της αναβίωσης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, κάνοντας μνεία στην κληρονομιά και τη σοφία των Σουλτάνων και ότι τώρα το τουρκικό μέτωπο εκτείνεται από τον Καύκασο και τον Εύξεινο έως τη Μεσόγειο και την Αραβική θάλασσα.

Ως τελικό συμπέρασμα θα λέγαμε ότι αν και πολλά από τα λεγόμενα του Τούρκου Ναύαρχου είναι μη ρεαλιστικά, εντούτοις μας δείχνουν ότι η Τουρκία θα προσπαθήσει να επιβάλλει τη «Γαλάζια Πατρίδα΄σε βάρος του ελληνισμού με την ισχύ των όπλων.

Συνεπώς, η κρίση με την Τουρκία, δεν είναι κάτι ευκαιριακό, αλλά θα έχει το χαρακτήρα της μονιμότητας.

Η Ελληνική κυβέρνηση, αλλά και οι επόμενες θα πρέπει να εξοπλίζουν συνεχώς τη χώρα, προκειμένου να διατηρείται μια πολύ ισχυρή δύναμη αποτροπής, αφού οι Τούρκοι δεν αντιλαμβάνονται τη γλώσσα του Διεθνούς Δικαίου αλλά των όπλων

Κλείνοντας, τονίζουμε ότι το Σύμπλεγμα Καστελόριζου θα πρέπει να τύχει ιδιαίτερης προσοχής από τη χώρα μας, αφού αποτελεί ιδιαίτερο ΑΝΣΚ για την Τουρκία

pentapostagma.gr

 Τουρκία : Σοκ στην Αγκυρα από τις αμερικανικές κυρώσεις για τους S-400

Τριγμούς στη γεωπολιτική σκακιέρα στην Ανατολική Μεσόγειο προκαλούν οι αμερικανικές κυρώσεις κατά της Τουρκίας για την αγορά των προηγμένων αντιαεροπορικών ρωσικών συστημάτων S-400

ΣΟΚ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ! Κυρώσεις σε βάρος της Τουρκίας για τους S-400 ανακοίνωσε η Ουάσινγκτον

Έκτακτη είδηση: Συναγερμός στις Ένοπλες Δυνάμεις – Νέες Navtex της Τουρκίας βάζουν φωτιά στο Αιγαίο

Τελευταία Επεξεργασία: