Προς παράταση η πληρωμή τελών κυκλοφορίας 2020 – ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

Προς παράταση η – Παράταση αναμένεται να δοθεί για τα τέλη. Όλα τα  για τα ποσά που θα λάβουν οι συνταξιούχοι με τα νέα δεδομένα που έρχονται αρχές στις 2020.  ΟΔΗΓΟΣ από το newsellada.

: Τα για το 2020 αναρτήθηκαν στο TAXISnet. Τα παραμένουν στα ίδια επίπεδα με το 2019 και θα πρέπει να εξοφληθούν μέχρι την 31 Δεκεμβρίου 2019.

Ολες οι ειδήσεις από το newsellada

Ανοιχτή είναι η εφαρμογή στο TAXISnet για τα τέλη κυκλοφορίας του 2020.

Τα τέλη παραμένουν στα ίδια επίπεδα με το 2019 και θα πρέπει να εξοφληθούν μέχρι την 31 Δεκεμβρίου 2019.

Ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως θα δοθεί  κάποιων ημερών, ίσως και μίας εβδομάδας.

Οι φορολογούμενοι θα πρέπει να ακολουθήσουν τα επόμενα βήματα για εκτυπώσουν τα σημειώματα με τα .

Προς παράταση η πληρωμή τελών κυκλοφορίας 2020 – ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ – Βήμα – βήμα η εκτύπωση

Για την είσοδο στην εφαρμογή εκτύπωσης του ειδοποιητηρίου πληρωμής των ο υπόχρεος πρέπει να πληκτρολογήσει την ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.aade.gr/ της ΑΑΔΕ και να «πατήσει» την ηλεκτρονική εφαρμογή των τελών κυκλοφορίας και στη συνέχεια να κάνει κλικ στο πεδίο «ΕΙΣΟΔΟΣ».

Αμέσως θα μεταφερθεί στην ηλεκτρονική φόρμα, όπου θα πρέπει να αναγράψει τον ΑΦΜ του και τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός του και να κάνει κλικ στο πεδίο «Αναζήτηση».

Αν τα στοιχεία είναι σωστά τότε θα του εμφανιστεί στην οθόνη το μήνυμα «επιτυχής αναζήτηση».

Το μόνο που απομένει είναι να κάνει κλικ στο πεδίο «Εκτύπωση».

Για τα τέλη κυκλοφορίας πατήστε εδώ

Προς παράταση η πληρωμή τελών κυκλοφορίας 2020 – ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ – Τα πρόστιμα

Τα τέλη κυκλοφορίας θα πρέπει να πληρωθούν έως το τέλος του έτους, όπως κάθε χρόνο. Σε διαφορετική περίπτωση η εκπρόθεσμη πληρωμή συνεπάγεται πρόστιμο στο 100% των τελών που αναλογούν στο όχημα.

Αναλυτικά καταβάλλεται:

Ισόποσο των τελών, αν το όχημα είναι δίκυκλο/τρίκυκλο Ι.Χ. ή επιβατικό Ι.Χ.
το ήμισυ των τελών, αν το όχημα είναι επιβατικό Δ.Χ. ή φορτηγό ή λεωφορείο.
0 ευρώ, αν τα τέλη κυκλοφορίας είναι λιγότερα από 30 ευρώ.

Προς παράταση η πληρωμή τελών κυκλοφορίας 2020 – ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ – Κατάθεση πινακίδων

Όπως κάθε χρόνο, δεν θα πληρώσουν τέλη κυκλοφορίας όσοι καταθέσουν τις πινακίδες μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου θέτοντας το όχημά τους σε ακινησία.

Όσοι υποβάλουν δηλώσεις ακινησίας και καταθέσουν τις πινακίδες των οχημάτων τους στις ΔΟΥ μέχρι τις 31-12-2019 θα αποφύγουν την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας για το 2020, τον φόρο πολυτελούς διαβίωσης που πληρώνουν οι κάτοχοι Ι.Χ. κυβισμού 1.929 κυβικών εκατοστών και άνω, αλλά και τα τεκμήρια διαβίωσης.

Προς παράταση η πληρωμή τελών κυκλοφορίας 2020 – ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ – Τα νέα για τις συντάξεις

Με το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που θα παρουσιαστεί τον Ιανουάριο θα επιχειρηθεί να αντιμετωπιστεί το μείζον θέμα των εκκρεμών .

Το υπουργείο Εργασίας θα προσπαθήσει να επιταχύνει τη διαδικασία έκδοσης συντάξεων αφενός με την εισαγωγή του αριθμού ΑΜΚΑ στη βάση δεδομένων του πληροφοριακού συστήματος, αφετέρου με τη δραστηριοποίηση του συστήματος ΑΤΛΑΣ, το οποίο συγκεντρώνει την ασφαλιστική ιστορία για όλους τους ασφαλισμένους της χώρας, θα δημιουργηθεί ο ψηφιακός ατομικός λογαριασμός ασφάλισης ως πρώτο βήμα για τον ψηφιακό εκσυγχρονισμό του συστήματος.

Με βάση τον σχεδιασμό του υπουργείου Εργασίας, από 1ης Ιουνίου του 2020 το ένα τρίτο των νέων θα βγει ψηφιακά και την επόμενη τριετία το σύνολο των συντάξεων θα εκδίδεται ψηφιακά.

Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε προσφάτως το υπουργείο Εργασίας στη Βουλή, περισσότερες από 313.000 αιτήσεις συνταξιοδότησης σε ΕΦΚΑ και ΕΤΕΑΕΠ βρίσκονται σε αναμονή, ενώ οι συνολικές εκκρεμείς υποθέσεις συνταξιοδοτικών θεμάτων εκτιμώνται από τον αρμόδιο υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, σε πάνω από ένα εκατομμύριο.

Συγκεκριμένα, οι αιτήσεις σε ΕΦΚΑ και ΕΤΕΑΕΠ εκτιμώνται σε 313.506, εκ των οποίων οι 189.851 αφορούν κύριες συντάξεις (ΕΦΚΑ). Τα εφάπαξ που βρίσκονται σε αναμονή, κατά το ίδιο διάστημα, είναι 36.064, αναφέρει το cnn.gr.

Τέλη κυκλοφορίας 2020: Εκτύπωση από το TAXISNET

Τέλη κυκλοφορίας 2020 – gsis.gr -εκτύπωση από το TAXISNET – ΟΔΗΓΟΣ

Αναδρομικά ΝΕΑ, Επίδομα παιδιού Α21, ΚΕΑ ΟΠΕΚΑ, ΟΠΕΚΕΠΕ : Αιτήσεις και πληρωμές

Τελευταία Επεξεργασία: