Προσφορά τόνων αγάπης στο Αννουσάκειο Ίδρυμα της Ι.Μ. Κισάμου και Σελίνου

Ι.Μ.Κισάμου: Ο Όμιλος Βαρδινογιάννη συνεχίζει την, διαχρονική και έμπρακτη, στήριξη του στις δομές της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου.

Ανταποκρινόμενος σε αίτημα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου, την φορά αυτή, τροφοδότησε το Αννουσάκειο Ίδρυμα με την ευγενή χορηγία, συνολικά, δέκα (10) τόνων πετρελαίου θέρμανσης για την κάλυψη αναγκών θέρμανσης των 4.500τ.μ. κτηριακών εγκαταστάσεων του Ιδρύματος.

Χώροι, όπου βρίσκουν περίθαλψη, θαλπωρή, ζεστασιά και ανακούφιση τόσο οι 100 ένοικοι του, όσο και δεκάδες-εκατοντάδες αναγκεμένοι συνάνθρωποι μας που καθημερινά ευεργετούνται, ωφελούνται και ανακουφίζονται από το πλήθος των κοινωνικών, προνοιακών και φιλανθρωπικών δομών και δράσεων του Ιδρύματος: (2 Προγράμματα «Βοήθεια στο σπίτι», Κοινωνική Κουζίνα, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Ιατρείο, 4 Φυσικοθεραπευτήρια, Κινητή Ιατρική Μονάδα, κ.α.), καθώς μόνο η Κοινωνική Κουζίνα του Ιδρύματος προσφέρει 1500 μερίδες φαγητού σε εβδομαδιαία βάση.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, Πρόεδρος Δ.Σ. του Αννουσάκειου, εξέφρασε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη της τοπικής Εκκλησίας προς τον Όμιλο Βαρδινογιάννη και ιδιαίτερα τον κ.

 » Διαβάστε Περισσότερα στο Vimaorthodoxias.gr

Τελευταία Επεξεργασία: