Προσλήψεις 2019 : Διορία για τις αιτήσεις στη ΔΕΗ

: Διαβάστε πληροφορίες για αιτήσεις στη ΔΕΗ (dei.gr).

Στην πρόσληψη νέων εποχικών υπαλλήλων με διαδικασίες εξπρές προχωρά η , προκειμένου να καλύψει τις επείγουσες ανάγκες της εν όψει του καλοκαιριού και της υψηλής ζήτησης που δημιουργείται αυτή την περίοδο.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να σπεύσουν να αποστείλουν αιτήσεις και δικαιολογητικά έως την ερχόμενη Δευτέρα 15 Ιουλίου, προκειμένου να διεκδικήσουν με επιτυχία μία από τις προκηρυσσόμενες θέσεις.

Η Λιγνιτική Μεγαλόπολης Α.Ε. πρόκειται να προσλάβει 122 άτομα με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών, για την λειτουργία των Ορυχείων.

Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι Ηλεκτροτεχνίτες, Οδηγοί, Υπάλληλοι Γραφείου, Χειριστές Μηχανημάτων Έργου κ.α.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 15η Ιουλίου, ενώ οι αιτήσεις υποβάλλονται αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικά στην διεύθυνση: Λιγνιτική Μεγαλόπολης ΑΕ, Διοίκηση, Τ.Κ. 22200 (πληροφορίες στα τηλ. 27910- 25045, 33034, 33020).

Εξάλλου η Επιχείρηση σκοπεύει να 79 άτομα για τις Γενικές Διευθύνσεις Εμπορίας, Ανθρώπινων Πόρων και Οργάνωσης και Ανάπτυξης, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών.

Όλο το νέο προσωπικό θα ανήκει στην ειδικότητα ΠΕ Υπάλληλοι Γραφείου (Διοικητικού- Οικονομικού), ενώ οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους έως τις 15 του μήνα, στην διεύθυνση: ΔΕΗ Α.Ε./ Διεύθυνση Υποστήριξης Λιανικών Πωλήσεων, Ναυαρίνου 10, Τ.Κ 106 80 – Αθήνα απευθύνοντας την στον Τομέα Λειτουργικής Υποστήριξης (τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-3673423 – 24 – 25).