Ψυχρολουσία για αναδρομικά  ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΟΑΕΕ, ΔΕΚΟ – Πληρωμή συντάξεων για 2.481.598 – Κοινωνικό μέρισμα 2020

Ψυχρολουσία για ΙΚΑ (ika.gr), ΝΑΤ (nat.gr), ΟΑΕΕ (oaee.gr), ΔΕΚΟ – για 2.481.598 – Κοινωνικό μέρισμα 2020 – Όλες οι τελευταίες πληροφορίες για τις συντάξεις και τα επιδόματα

NEWS: Σιγή ιχθύος τηρεί το σχετικά με τις καταγγελίες ότι, αν και ανακοίνωσε πως με την καταβολή των που ολοκληρώθηκε την Παρασκευή, θα προχωρούσε στην αύξηση των προσωρινών συντάξεων και την πληρωμή , διαπιστώνονται λάθη και παραλείψεις.

Όλες οι ειδήσεις από το newsellada.gr

Όπως συνέβη και με τα που δόθηκαν λόγω της απόφασης του , έτσι και τώρα που λαμβάνουν προσωρινή σύνταξη περίμεναν μάταια την αύξηση του ποσοστού.

Χαρακτηριστικό της ανοργανωσιάς που επικρατεί είναι το γεγονός ότι στο σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε στις 24 Νοεμβρίου το Υπουργείο, δεν διευκρίνισε πόσοι θα δουν την αύξηση στις συντάξεις ούτε αν θα δώσει , με αποτέλεσμα να εικάζεται ότι ο αριθμός των δικαιούχων κυμαίνεται από 35 έως 50 χιλιάδες άτομα.

Σύμφωνα με αυτά, τον Νοέμβριο η μέση ανήλθε στα 727,97 ευρώ και η μέση στα 194,35 ευρώ. Επαίρεται, μάλιστα, για το γεγονός ότι από την αρχή του έτους έχουν εκδοθεί 192.863 οριστικές αποφάσεις συνταξιοδότησης, την ώρα που οι εκκρεμείς συντάξεις επί της δικής του δεύτερης θητείας εκτοξεύθηκαν άνω των 360 χιλιάδων.

Ψυχρολουσία για αναδρομικά ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΟΑΕΕ, ΔΕΚΟ – Πληρωμή συντάξεων για 2.481.598 – Κοινωνικό μέρισμα 2020 – Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Ιανουαρίου

Εν τω μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, οι  θα καταβληθούν και φέτος αρκετά νωρίτερα, πρακτική που καθιερώθηκε τα τελευταία χρόνια μετά την κατάργηση των δώρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνταξιούχοι που προέρχονται:

-Από τους (oaee.gr), (oga.gr) , (nat.gr), τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ, θα καταβληθούν στις 21 Δεκεμβρίου 2020, ημέρα Δευτέρα.

-Από το (ika.gr), τις Τράπεζες, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9, θα καταβληθούν στις 22 Δεκεμβρίου 2020, ημέρα Τρίτη.

-Από το (ika.gr),, τις Τράπεζες, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8, θα καταβληθούν στις 23 Δεκεμβρίου ημέρα Τετάρτη.

Σε όλες τις περιπτώσεις, οι συνταξιούχοι θα λάβουν ο κάθε ένας την ίδια ημέρα και

Ψυχρολουσία για αναδρομικά ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΟΑΕΕ, ΔΕΚΟ – Πληρωμή συντάξεων για 2.481.598 – Κοινωνικό μέρισμα 2020 – Τι γίνεται με το κοινωνικό μέρισμα

Ένα μικρό… μπάχαλο έχει δημιουργηθεί σχετικά με την καταβολή ή όχι του ή… έκτακτου βοηθήματος.

Η παράταση του για μία εβδομάδα, όπως ανακοίνωσε ανεβάζει τον λογαριασμό καθώς η παρατάσεις στις αναστολές εργασίας θα είναι μαζικές και έτσι το κράτος θα κληθεί να πληρώσει και μέρος του Δεκεμβρίου με το

Παράλληλα, το μέτρο της επιστρεπτέας προκαταβολής πήγε ανέλπιστα καλά.

Έγινε η 3η πληρωμή και θα καταβληθούν πάνω από 600 εκατ. ευρώ τα οποία δεν είχαν αρχικά προϋπολογιστεί.

Υπολόγιζαν στο οικονομικό επιτελείο ότι η 4η φάση της επιστρεπτέας προκαταβολής θα απορροφήσει περί τα 1,2 δισ. ευρώ.

Παρ’ όλα αυτά η προσπάθεια του υπουργείου Οικονομικών για εξεύρεση πόρων για έκτακτο δώρο Χριστουγέννων – Κοινωνικό μέρισμα δεν έχει εγκαταλειφθεί.

Αυτό θα δοθεί – αν δοθεί τελικά – σε πολύ πολύ λιγότερους πολίτες και σε δυο συγκεκριμένες κατηγορίες:

στους χαμηλοσυνταξιούχους και στους υγειονομικούς.

Όσον αφορά τους χαμηλοσυνταξιούχους υπάρχει ζήτημα με όσους δεν πήραν .

Ένα σενάριο θέλει το έκτακτο δώρο Χριστουγέννων να δίνεται σε όσους έχουν απωλέσει το ΕΚΑΣ ή στους δικαιούχους της σύνταξης γήρατος.

Η κατάσταση στα νοσοκομεία όλης της χώρας είναι δύσκολα με τους υγειονομικούς να είναι στη πρώτη γραμμή της μάχης και πλέον η κυβέρνηση ψάχνει να βρει πόρους ώστε να ανακοινώσει μία έκτακτη ενίσχυση όπως αυτή που δόθηκε το Πάσχα.

Αγροτικό δελτίο ειδήσεων 17/11/2020: ΟΠΕΚΕΠΕ πληρωμές – Αποζημιώσεις ΕΛΓΑ

800 ευρώ αίτηση και Επιστρεπτέα προκαταβολή ΕΔΩ eservices.yeka.gr – 400 ευρώ ΟΑΕΔ

Οι αριθμοί, τα ποσά και οι ημερομηνίες για αναδρομικά και συντάξεις ΙΚΑ, ΔΕΚΟ, ΝΑΤ – 800 ευρώ ΕΡΓΑΝΗ

Τελευταία Επεξεργασία: