Ράγισαν και οι πέτρες στην ταφή του Υποσμηναγού Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα

ΤΡΙΠΟΛΗ: Σε κλίμα οδύνης έγινε η ταφή του Υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα στο χωριό Πικέρνι, λίγο έξω από την Τρίπολη, από όπου κατάγεται.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Γονείς, συγγενείς και φίλοι συνόδευσαν τον 29χρονο Ίκαρο στην τελευταία του κατοικία. Η εξόδιος ακολουθία του Υποσμηναγού ολοκληρώθηκε με τους επικήδειους από τους γονείς και τους συναδέλφους του που ράγισαν καρδιές με τα λόγια τους.

Το σπαρακτικό αντίο του πατέρα:

Στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία, όπου έγινε η κηδεία, χοροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος και, μεταξύ άλλων, παρέστησαν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, ο αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ, » Διαβάστε Περισσότερα στο Tilegrafimanews.gr