Ρέθυμνο: Λιγότερο Αλκοόλ- Περισσότερη Ζωή

Ρέθυμνο: Δράση με αφορμή την Εβδομάδα Πρόληψης Αλκοόλ 2023 συνδιοργανώνουν το Κέντρο Κοινότητας της διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών του δήμου Ρεθύμνης με την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης.
Πρόκειται για πρωτοβουλία με κοινωνικό αποτύπωμα, η οποία, όπως και άλλες πρωτοβουλίες, σύμφωνα με τη δημοτική αρχή «αποτελούν γέννημα σύμπραξης υγιών δυνάμεων μιας κοινωνίας και συνιστούν δείκτη ευημερίας, ένδειξη εναρμόνισής της με τις αρχές της αλληλεγγύης και της συνέργειας, κατάφαση ζωής».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Μαϊου 2023, στις 7.30 το απόγευμα, στο χώρο του Αρσάνειου Γυμνασίου στο Σταυρωμένο Ρεθύμνου με τη συνδρομή της εκπαιδευτικής κοινότητας του σχολείου, της κοινότητας Χαμαλευρίου, του πολιτιστικού συλλόγου Σταυρωμένου και του χορευτικού συλλόγου «Καμαρίτης». Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η δράση περιλαμβάνει ενημερωτικές εισηγήσεις από καταρτισμένους επιστήμονες και εξειδικευμένα στελέχη υπηρεσιών και συλλογικοτήτων. Με τις εισηγήσεις θα δοθεί η ευκαιρία ανάπτυξης διαλόγου και συζήτησης πάνω στο φλέγον θέμα της κατανάλωσης αλκοόλ, ειδικά από τους νέους,  » Διαβάστε Περισσότερα στο Tilegrafimanews.gr

Τελευταία Επεξεργασία: