Σάμος: Η Εορτή των Τριών Ιεραρχών και βράβευση αριστούχων

Ι.Μ. ΣΑΜΟΥ: Με λαμπρότητα και την δέουσα μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε η Εορτή των Τριών Ιεραρχών στην Ακριτική Μητρόπολή μας.

Τελέσθηκαν Θ. Λειτουργίες στα Νησιά μας την Σάμο, την Ικαρία και τους Φούρνους, με την συμμετοχή μαθητριών, μαθητών όλων των Βαθμίδων της Εκπαιδεύσεως.

Της εορτής των Τριών Ιεραρχών ανήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας προέστη του Όρθρου και της Θ. Λειτουργίας στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βαθέος Σάμου.

Ανεγνώσθη το Μήνυμα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τους άρτους και ανέπεμψε δέηση υπέρ των εκπαιδευτικών, μαθητριών και μαθητών, γονέων και κηδεμόνων της Μητροπολιτικής Περιφερείας μας.

Με την ευκαιρία της Εορτής των Τριών Ιεραρχών η Ιερά Μητρόπολίς μας ενέταξε και διοργάνωσε με την συνεργασία της Διεύθυνσης της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εόρτια εκδήλωση για τους Αριστεύσαντες μαθητές των Σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου του Σχολικού έτους 2021- 2022.

Το απόγευμα της Κυριακής 29 Ίανουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Καρλοβασίων και την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου στο αμφιθέατρο του Γενικού Λυκείου Σάμου.

» Διαβάστε Περισσότερα στο Vimaorthodoxias.gr