ΣΑΡΒΑΙΒΟΡ 2020 : Πότε θα ξεκινήσει το survivor στην Ελλάδα – Όλες οι ειδήσεις live

: Πότε θα ξεκινήσει το survivor στην Ελλάδα – Όλες οι ειδήσεις live – Θα δούμε φέτος το ριάλιτι επιβίωσης;

Το ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει με την «παραδοσιακή» εκδοχή του απαρτιζόμενο από τους «διάσημους» και «μαχητές».

Survivor 2020: Τον νέο «Ντάνο» και την νέα Ευρυδίκη Βαλαβάνη αναζητά το ριάλιτι επιβίωσης «» το οποίο αναμένεται να επιστρέψει στις οθόνες μέσω του τηλεοπτικού σταθμού . Οι ιθύνοντες του καναλιού βρίσκονται σε συνεργασία με τους υπεύθυνους του ριάλιτι προκειμένου να οριστικοποιηθεί η ημερομηνία της μεγάλης επιστροφής αλλά πολύ περισσότερο η στελέχωση των ομάδων με τα όσο το δυνατόν πιο ηχηρά ονόματα, αναφέρει το pagenews.gr

Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου και η εκπομπή του Open «Ευτυχείτε», το επιστρέφει μέσα στη χρονιά και μάλιστα το πρότζεκτ γυρνά τον χρόνο πίσω θέλοντας να επαναφέρει τα νούμερα τηλεθέασης σε αυτά του πρώτου κύκλου. Έτσι τα σενάρια που ήθελαν το Survivor να έρχεται με τους καλύτερους των καλύτερων παύουν να ισχύουν, καθώς οι υπεύθυνοι επαναφέρουν την επιτυχημένη οδό με τους «διάσημους» και τους «μαχητές».

Ήδη τα ρεπορτάζ φέρνουν στο προσκήνιο τα πρώτα ονόματα που πιθανότατα να απαρτίζουν την ομάδα των «διάσημων». Ανάμεσα σε αυτά όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου συγκαταλέγεται και αυτό του ταλαντούχου ηθοποιού, Ευθύμη Ζησάκη. Μάλιστα όπως ανέφερε η παρουσιάστρια, ο ηθοποιός θεωρείται «κλεισμένος» έχοντας αποδεχθεί τη πρόταση που του έχει γίνει από το κανάλι του Φαλήρου.