Σερρών Θεολόγος: Στηριζόμεθα από την δύναμη της πίστεως, της προσευχής και της αγάπης που βιώνουμε μέσα στην Εκκλησία μας

Ι.Μ. ΣΕΡΡΩΝ: Με λαμπρότητα και την συμμετοχή πλήθους πιστών, πραγματοποιήθηκε το διήμερο, Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Απριλίου 2023, η ετήσια λαμπρά πανήγυρη, με αφορμή την επέτειο των εγκαινίων του ιερού Ναού Παμμ. Ταξιαρχών στο Μανταμάδο της Λέσβου.

Κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως του Σεβ. Μητροπολίτου Μηθύμνης κ. Χρυσοστόμου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος μετέβη στο ιερό Προσκύνημα Μανταμάδου, προκειμένου να συμμετάσχει στις λατρευτικές ακολουθίες, που τελέσθηκαν και εφέτος πανδήμως, προς τιμήν του Παμμ. Ταξιάρχου Μιχαήλ.

Συγκεκριμένως, το Σάββατο 29 Απριλίου, τελέσθηκε ο μέγας πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσοστόμου, συγχοροστατούντων των Σεβ. Μητροπολιτών Μυτιλήνης, Ερεσσού και Πλωμαρίου κ. Ιακώβου, Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγου και του οικείου Ποιμενάρχου Μηθύμνης κ. Χρυσοστόμου.

Σήμερα, Κυριακή των «Μυροφόρων», 30 Απριλίου, τελέσθηκε, στο ως είρηται ιερό προσκύνημα, Αρχιερατικό Συλλείτουργο, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Μυτιλήνης, Ερεσσού και Πλωμαρίου κ. Ιακώβου, συνιερουργούντων των Σεβ.

» Διαβάστε Περισσότερα στο Vimaorthodoxias.gr