Σημαντική ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ: Από 30 λεπτά πέρυσι στα 22 λεπτά φέτος το ΣΚΛΗΡΟ ΣΙΤΑΡΙ ΟΠΕΚΕΠΕ- ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2023

Σημαντική ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ: Από 30 λεπτά πέρυσι στα 22 λεπτά φέτος το ΣΚΛΗΡΟ ΣΙΤΑΡΙ ΟΠΕΚΕΠΕ (opekepe.gr)- ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ (vouchers.gov.gr) 2023 – Αναλυτικές πληροφορίες!

Αγροτικές ειδήσεις: Άγριες καταστάσεις προβλέπονται στην αγορά σιτηρών το επόμενο διάστημα με βάση τις διαθέσεις που δείχνει το ιδιωτικό εμπόριο λίγο πριν ξεκινήσουν τ’ αλώνια.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ-Καταγγελία – ΦΩΤΙΑ για ΟΠΕΚΕΠΕ ΚΑΙ ΕΛΓΑ!Πως χάθηκαν τα λεφτά – ΑΝΑΣΤΑΤΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ!! ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ 2023!!!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι οι ζημιές που γράφουν οι εμπορικές επιχειρήσεις, μικρές και μεγάλες, από τη διαχείριση της περασμένης χρονιάς (αγόρασαν ακριβά και έχουν ακόμα απούλητα) επιδιώκεται να μεταφερθούν με άγριο μάλιστα τρόπο στη φετινή εμπορική περίοδο.

Έτσι, οι πληροφορίες που μεταφέρονται από τα κατά τόπους μεσιτικά γραφεία σε όλες τις σημαντικές σιτοπαραγωγικές περιοχές της χώρας,  » Διαβάστε Περισσότερα στο Tilegrafimanews.gr

Τελευταία Επεξεργασία: