Σοκ στην Ζάκυνθο: Απατεώνας έκλεισε δωμάτιο σε ξενοδοχείο και τελικά τους πήρε 30.000

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Θύματα απάτης έπεσαν υπάλληλοι ενός ξενοδοχείου στη Ζάκυνθο όταν ένας απατεώνας που τους συστήθηκε ως αστυνομικός κατάφερε και τους έπεισε από το τηλέφωνο να του καταχωρίσουν τους κωδικούς του e-banking σε ιστοσελίδα που έμοιαζε με της τράπεζάς τους, δήθεν για να καταθέσει το αντίτιμο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Όμως, απέκτησε πρόσβαση στον λογαριασμό του επιχειρηματία και κατάφερε μαζί με τους συνεργούς του να αποσπάσουν το χρηματικό των 30.000 ευρώ από τον λογαριασμό του. Η απάτη είχε γίνει στις 22 Σεπτεμβρίου του 2022 και εξιχνιάστηκε μετά από οκτώ μήνες από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας. Από την έρευνα προέκυψε η εμπλοκή τριών Ελλήνων, δυο ανδρών και μιας γυναίκας, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Όμως δεν ήταν η μόνη απάτη που είχε γίνει στο νησί. Μετά από έρευνα, εξακριβώθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός Έλληνα που προσποιήθηκε ότι είναι διευθυντής σχολικής μονάδας, » Διαβάστε Περισσότερα στο Tilegrafimanews.gr