Σπάρτη: Ολοκληρώθηκε η αποστολή 40 τόνων ανθρωπιστικής βοήθειας στους σεισμοπαθείς Τουρκίας  Συρίας

Ι.Μ. ΣΠΑΡΤΗΣ: Συγκινητική ήταν η διάθεση προσφοράς και αλληλεγγύης που επέδειξε το χριστεπώνυμο πλήρωμα της τοπικής μας Εκκλησίας προς τους χιλιάδες σεισμοπαθείς της Τουρκίας και της Συρίας.

Ύστερα από την έκκληση της Ιεράς Μητροπόλεώς Μονεμβασίας και Σπάρτης, συγκεντρώθηκαν, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, δεκάδες τόνοι ανθρωπιστικού υλικού.

Την Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023 φορτώθηκε και η δεύτερη τριαξονική νταλίκα της εταιρείας Φλώρος Ιωάννης Μεταφορική ΕΠΕ, η οποία μάλιστα πρόσφερε δωρεάν την μεταφορά στην Αθήνα, με οδηγό τον κ. Δημήτριο Αλεξανδρή. Παλέτες πρόσφεραν ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Αμυκλών »Λακωνία», η Σκλήκας Εμπορική Α.Ε.Β.Ε, το κατάστημα γεωργικών ειδών και προϊόντων ‘’Γιαννακάκη & Παναγιωτούνη Ο.Ε.’’ και η επιχείρηση ‘’ΑΓΡΟΑΞΟΝ’’ του κ. Γεωργίου Κορίνη.

Η προσφορά αλληλεγγύης προωθήθηκε στην φιλανθρωπική οργάνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή», για να αποσταλεί στις πληγείσες περιοχές, ώστε να συνδράμει στην θεραπεία των υλικών αναγκών των πληγέντων συνανθρώπων μας. Η συνολική βοήθεια ξεπέρασε τους σαράντα τόνους.

 » Διαβάστε Περισσότερα στο Vimaorthodoxias.gr

Τελευταία Επεξεργασία: