Spoiler 20/11/2020: Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια – The bachelor

Spoiler 20/11/2020: Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια – The bachelor – Η ώρα της μεγάλης επιστροφής στο Διαφάνι – Τι θα δούμε την επόμενη εβδομάδα

Συνταρακτικές οι εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς του ANT1, «Άγριες Μέλισσες», καθώς στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδα η Ελένη επιστρέφει θριαμβευτικά στο Διαφάνι.

Όλες οι ειδήσεις από το newsellada.gr

Ο τραυματισμός της Ελένης, η καίρια παρέμβασή της για την κόρη του υπουργού, αλλά και οι προσπάθειες του Λάμπρου ρίχνουν για πρώτη φορά φως αισιοδοξίας στους δύο ήρωες της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Την ίδια ώρα, ο Κωνσταντής σκέφτεται συνέχεια τη Δρόσω και εκείνη αποφασίζει να παντρευτεί με τον Τάκη, χωρίς να σκεφτεί τις συνέπειες.

Spoiler 20/11/2020: Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια – The bachelor  – H Ανέτ και ο Μελέτης επιστρέφουν στο Διαφάνι, στις «Άγριες Μέλισσες»

Η επιστροφή της Ανέτ χαροποιεί το χωριό αλλά θα προκαλέσει και αναταράξεις, καθώς η Πηνελόπη ανακαλύπτει κάτι για τον Μελέτη, που θα την οδηγήσει σε μια μοιραία επιλογή, στο επεισόδιο της Δευτέρας (23-11) στις «Άγριες Μέλισσες». Ταυτόχρονα, η Ανέτ θα βρεθεί αντιμέτωπη μ’ έναν άνθρωπο από το ένοχο παρελθόν της.

Ο Δούκας συνεχίζει να δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο απέναντι στον Νικηφόρο και τον Συνεταιρισμό, που φαίνεται να λειτουργεί υπέρ του σχεδίου που έχει καταστρώσει.

Η Δρόσω, επηρεασμένη από τη συνάντησή της με την Ελένη, παίρνει με τον Τάκη μια σημαντική απόφαση. Ο Τάκης πάλι, βρίσκει ένα παράτολμο σχέδιο για να μαζέψει χρήματα, στο επεισόδιο της Δευτέρας (23-11) στις «Άγριες Μέλισσες». Την ίδια ώρα, η Ουρανία μαθαίνει τα πάρε- δώσε του Μπάμπη με τον Μελέτη και προσπαθεί να τον αποτρέψει.

Spoiler 20/11/2020: Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια – The bachelor  – Το νέο που θα αλλάξει τη ζωή της Ελένης στις «Άγριες Μέλισσες»

Το σχέδιο του Τάκη για να βγάλει εύκολα χρήματα όχι μόνο στέφεται από αποτυχία αλλά βάζει σε κίνδυνο τη δικιά του ζωή και της Δρόσως στο επεισόδιο της Τρίτης (24/11) στις «Άγριες Μέλισσες»

Στο Διαφάνι, ο Μπάμπης πιάνει δουλειά στη δούλεψη του Μελέτη και του Κωνσταντή στο επεισόδιο της Τρίτης (24-11) στις «Άγριες Μέλισσες». Την ίδια ώρα, ο Τόλλιας μαθαίνει με ποιον πραγματικά είναι ερωτευμένη η Σοφούλα και η κατάσταση κινδυνεύει να εκτροχιαστεί.

Η Πηνελόπη αποφασίζει να δώσει μια ευκαιρία στη σχέση της με τον Αλέξη και το νέο πέφτει σαν βόμβα στο σπίτι των Σεβαστών. Η Δρόσω δέχεται να κάνει ένα σημαντικό βήμα στη σχέση της με τον Τάκη ενώ η Ελένη μαθαίνει ένα αναπάντεχο νέο, που θ’ αλλάξει τη ζωή της.

Η Ελένη θα δεχτεί ένα μεγάλο και ανέλπιστο δώρο από τον Πεσματζή, ως δείγμα ευγνωμοσύνης που έσωσε την κόρη του, στο επεισόδιο της Τετάρτης (25-11) στις «Άγριες Μέλισσες». Παράλληλα, ο Βόσκαρης βρίσκεται αντιμέτωπος με την ολοκληρωτική ήττα του.

Η Ασημίνα καταλαβαίνει πως έχει πάρει λάθος δρόμο με τον Μπάμπη, αλλά ήδη κινδυνεύει ν’ αποκαλυφθεί στον Νικηφόρο που προσπαθεί να καταλάβει τι της συμβαίνει στο επεισόδιο της Τετάρτης (25-11) στις «Άγριες Μέλισσες».

Spoiler 20/11/2020: Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια – The bachelor  – Η Δρόσω και ο Τάκης ανακοινώνουν την απόφασή τους να παντρευτούν, αλλά η Κούλα δε δείχνει να συμφωνεί

Η Δρόσω και ο Τάκης ανακοινώνουν την απόφασή τους να παντρευτούν, αλλά η Κούλα δε δείχνει να συμφωνεί. Τα πρώτα σύννεφα εμφανίζονται στη σχέση του Κωνσταντή και της Δόμνας. Η σκέψη του είναι στη Δρόσω και αποφασίζει να κάνει κάτι για να τη βοηθήσει στο επεισόδιο της Τετάρτης (25-11) στις «Άγριες Μέλισσες». Θα κρατήσει ο γιος του Σεβαστού το μυστικό της;

Ο Δούκας προσπαθεί να φέρει τον Νικηφόρο με τα νερά του, αλλά εκείνος αντιστέκεται. Τι θα κάνει όταν έρθει ο Γραμματικός στο σπίτι του να ζητήσει το χέρι της Πηνελόπης; Παράλληλα, η Ανέτ έχει έρθει αποφασισμένη να στηρίξει τον Μιλτιάδη αλλά και να είναι δίπλα στον Μελέτη και του το ξεκαθαρίζει. Είναι, όμως, αποφασισμένη να έρθει αντιμέτωπη και με το παρελθόν της.

Spoiler 20/11/2020: Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια – The bachelor  – Ο Κωνσταντής έρχεται αντιμέτωπος με τον Τάκη στις «Άγριες Μέλισσες»

Ο Αλέξης και η Πηνελόπη είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν τη σχέση τους, παρά τα εμπόδια των Σεβαστών στο επεισόδιο της Πέμπτης (26-11) στις «Άγριες Μέλισσες». Ωστόσο, ο Μελέτης δεν αισθάνεται σίγουρος για τα αισθήματα της Πηνελόπης προς τον Αλέξη.

Ο Κωνσταντής αποφασίζει να κάνει μια κουβέντα με τον Τάκη, η οποία καταλήγει σε καυγά για τα μάτια της Δρόσως. Η μικρότερη της οικογένειας Σταμίρη στις «Άγριες Μέλισσες» ενημερώνεται την επόμενη μέρα από τον Κωνσταντή για μια απρόσμενη είδηση.

Spoiler 20/11/2020: Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια – The bachelor – Είναι αυτή η νικήτρια;

Τελικά ποια θα είναι εκείνη που θα κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη. Σύμφωνα με τα spoilers που κατέκλησαν το διαδίκτυο έχει γίνει γνωστό, ότι ο τελικός θα γυριστεί στη Μάνη, στην ιδιαίτερη πατρίδα του Ελληνα Bachelor ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, στον τελικό φτάνουν δύο κοπέλες: η Νικολέττα και η Βίβιαν.

Το τελευταίο spoiler της Soula Glamorous όμως μάλλον δείχνει την πιθανή νικήτρια, τη 21χρονη κοκκινομάλλα Νικολέττα, την οποία απαθανάτισε η Soula Glamorous να περπατάει στα σοκάκια της Μάνης αγκαλιά με τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Oι φήμες αναδεικνύουν τη Νικολέττα ως απόλυτο φαβορί.

Δείτε τις φωτογραφίες με το spoiler από το The Bachelor:

ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΝΤΕΪ 2020: Πλαίσιο, Κωτσόβολος, Hondos Center, Public – ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Spoiler 19/11/2020: ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ σήμερα, GNTM, The bachelor

 

Τελευταία Επεξεργασία: