Survivor: Ποιος θα αποχωρήσει σήμερα από το survivor Greece 2021 – spoiler Άγριες Μέλισσες

Survivor: Ποιος θα αποχωρήσει σήμερα από το survivor Greece 2021 – spoiler Άγριες Μέλισσες – Αποκαλύφθηκε ποιος είναι ο σύντροφος της γνωστής «καρατέκα»

NEWSH Μαριαλένα Ρουμελιώτη που συμμετέχει στο Survivor και ο τραγουδιστής Γιώργος Λιβάνης έχουν σχέση, σύμφωνα με την εκπομπή Πρω1νό.  Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι περίπου ένα μήνα πριν να αναχωρήσει η Μαριαλένα για τον Άγιο Δομίνικο. Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή, σύντομα πρόκειται οι τηλεθεατές να παρακολουθήσουν στο ριάλιτι επιβίωσης ένα μήνυμα που θα της στείλει ο αγαπημένος της σε έπαθλο επικοινωνίας.

«Είναι ο τραγουδιστής Γιώργος Λιβάνης. Έγιναν ζευγάρι έναν μήνα πριν φύγει η Μαριαλένα για τον Άγιο Δομίνικο. Είναι πολύ καλά μαζί. Είναι και οι δύο πολύ καλά παιδιά. Έβγαιναν αρκετά νωρίτερα. Ήταν και οι δύο σε διαφορετικές σχέσεις το προηγούμενο διάστημα.

Θα δούμε πολύ σύντομα έπαθλο επικοινωνίας και ο Γιώργος Λιβάνης στέλνει στην Μαριαλένα μήνυμα πολύ ενθαρρυντικό και υποστηρικτικό, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτεται ότι είναι ζευγάρι», ανέφερε συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας στο Πρω1νό.

Survivor: Ποιος θα αποχωρήσει σήμερα από το survivor Greece 2021 – spoiler Άγριες Μέλισσες – – Ο Νέστωρας θυσιάζεται και σώζει την Ελένη από τη φυλακή

Ο Βόσκαρης καταφέρνει να εμπλέξει την Ελένη στο φόνο του Γεωργαλά και ο Νέστορας αποφασίζει να προχωρήσει σε μια πράξη αυτοθυσίας για να τη σώσει… στις «Άγριες Μέλισσες».

Τελειωμό δεν έχουν οι αποκαλύψεις για τις ζωές των ηρώων στις «Άγριες Μέλισσες» με τη Δρόσω να αντιμετωπίζει τον χειρότερο εφιάλτη της, από τον Τάκη που ισχυρίζεται ότι την αγαπάει και θέλει να την κερδίσει ξανά. Ο Τάκης αποκαλύπτει στους Σεβαστούς ότι η Δρόσω είναι η μητέρα του μικρού Σέργιου. Η Ασημίνα «το σκάει με τον μικρό Σέργιο» και ο Μπάμπης συλλαμβάνεται για την εξαφάνιση της Ασημίνας, ενώ μια άφιξη στο Διαφάνι «απειλεί» να φανερώσει το μυστικό της Βιολέτας. Ο Τάκης, όμως, δεν θα έχει καλό τέλος, ενώ θα μαθευτεί και η ζωή της Δρόσως στην Τρούμπα.

Πιο συγκεκριμένα, στα επόμενα επεισόδια, η Ελένη προχωρά την καταγγελία εναντίον του Βόσκαρη, εναποθέτοντας τις ελπίδες της, στη βοήθεια του Αλέξη. Ο Νικηφόρος σοκάρεται με την αποκάλυψη για το παρελθόν της Δρόσως και ενημερώνει την Ασημίνα πως η συμφωνία χαλάει και η Δρόσω δεν θα ξαναπλησιάσει το παιδί. Η Δρόσω μαθαίνει για την καινούρια καταστροφή που προκάλεσε ο Τάκης και όλοι φοβούνται πως το νέο, είναι θέμα ωρών, να κάνει το γύρο του Διαφανίου.

Η σχέση του Άγγελου και του Νέστορα κλονίζεται ύστερα απ’ τις αποκαλύψεις για τον Κυπραίο, ενώ η άφιξη της Ζωρζέτ γεμίζει χαρά το σπίτι των Σεβαστών, αλλά μεγάλη ζήλεια στη Πηνελόπη. Ο Τόλλιας και η Παγώνα είναι σε απελπισία με τον επικείμενο γάμο της Σοφούλας και του Βόσκαρη, αλλά ένα αναπάντεχο γεγονός, φαίνεται πως θα δώσει τέλος και στο δικό τους μαρτύριο… και στης Ελένης.

Παράλληλα, η Δρόσω είναι χαρούμενη που θα δουλέψει στο νέο επιχειρηματικό εγχείρημα της Ουρανίας, αλλά για ακόμα μια φορά, ο Τάκης θα της χαλάσει τη χαρά. Η Ασημίνα και η Μυρσίνη θα έρθουν σε σύγκρουση έπειτα από μια απόφαση της πεθεράς της που έχει να κάνει με τον Σέργιο. Στη συνέχεια, ο Βόσκαρης καταφέρνει να εμπλέξει την Ελένη στο φόνο του Γεωργαλά και ο Νέστορας αποφασίζει να προχωρήσει σε μια πράξη αυτοθυσίας για να τη σώσει.

Survivor αποχώρηση σήμερα 21/1/2021: Απόλυτη ανατροπή στην ασυλία – Μένει στο παιχνίδι η Ελέτσι – Άγριες Μέλισσες

Survivor αποχώρηση σήμερα: Ποιος θα φύγει από το survivor Greece 2021 – Φάρμα (video)

Survivor αποχώρηση σήμερα 19/1/2021: Ποιος θα φύγει από το SURVIVOR GREECE

Τελευταία τροποποίηση στις 25/01/2021 13:47