Survivor: Spoiler για αποχώρηση σήμερα 26/1/2021 – Άγριες Μέλισσες

Survivor: Spoiler για αποχώρηση σήμερα 26/1/2021 – Άγριες Μέλισσες – «Σαρώνουν» οι μπλε και ο Τζέημς – Μόνο ο Κόρο γλιτώνει από το… κόκκινο ναυάγιο

NEWSΟι επιδόσεις των παικτών στο Survivor με αριθμούς και αναλυτικά στοιχεία για να έχουμε εικόνα τι γίνεται.

Όλες οι ειδήσεις από το newsellada.gr

Για μία ακόμα φορά είδαμε κόκκινο… διασυρμό στο αγώνισμα. Το ντέρμπι της Κυριακής ήταν απλός μία παρένθεση. Δεν μπορεί να βοηθήσει ούτε η σέξι Μαριάνθη, η νέα παίκτρια των «κόκκινων» που δείχνει αρκετά αθλητική. Για την ώρα τουλάχιστον.

Στα στατιστικά που θα δούμε μόνο ο «Κόρο» είναι ο διασωθέντας των κόκκινων. Στους λοιπούς έχει… ησυχία. Ο Τζέημς συνεχίζει να είναι ανίκητος. Δείτε το κείμενο του Γιώργου Πρίτσου.

Survivor στατιστικά 26/1

Αγώνισμα ασυλίας παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας, στο παιχνίδι επιβίωσης Survivor,  που βλέπουμε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Νικητές, για ακόμη μια φορά ,η Μπλε Ομάδα με 10-3 που δείχνει να λειτουργεί καλύτερά στις πίστες αγωνισμάτων σε σχέση με την Κόκκινη Ομάδα.

Για να δούμε τι έγινε στο αγώνισμα και τους πόντους του κάθε παίκτη, καθώς και τα run (μια στήλη που αγαπήσατε από την 1η στιγμή).


Να επισημάνουμε, ότι αλλάζει και ο τρόπος ψηφοφορίας από σήμερα που εκτός από την ομαδική ασυλία, θα βλέπουμε και ατομική ασυλία, για την ομάδα που έχασε ,κάτι που ίσχυε στα προηγούμενα Survivor…θα έλεγα ότι είναι δίκαιο πλέον ο τρόπος αυτός.

Νικητής, για την ατομική ασυλία ήταν ο Γιώργος Κοψιδας, που δεν μπορεί να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του για αποχώρηση.

Πάμε να δούμε και το γενικό ταμπλό κατάταξης

Ψάξτε για τον δεύτερο; Τζέιμς Καφετζής είναι στην κορυφή της λίστας και αν δεν ανέβει ο Γιώργος Κόρομι, δύσκολα θα χάσει αγωνιστικά την 1η θέση, κάτι που είχαμε πει από την 1η εβδομάδα που  ξεκινήσαμε να δείχνουμε στατιστικά, ενώ στο βυθό της βαθμολογίας, όλο και περισσότερο «κοκκινίζει» με τις 5 τελευταίες θέσεις, να είναι 4 άτομα από την κόκκινη ομάδα.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μετά το επεισόδιο της Τρίτης.

Survivor: Spoiler για αποχώρηση σήμερα 26/1/2021 – Άγριες Μέλισσες  – Ο Βόσκαρης κακοποιεί τη Σοφούλα την πρώτη νύχτα του γάμου τους

Ανατροπές και εκπλήξεις έρχονται στις ζωές των ηρώων στις «Άγριες Μέλισσες» με τη Δρόσω να καλεί στην αστυνομία για τον καταζητούμενο Τάκη, αφού εκείνος αποκαλύπτει στους Σεβαστούς ότι εκείνη και όχι η Ασημίνα είναι η μητέρα του μικρού Σέργιου. Η Ασημίνα το έχει σκάσει με τον Σέργιο γιατί δεν αντέχει να τον χάσει και ο Μπάμπης συλλαμβάνεται για την εξαφάνιση της Ασημίνας. Ο Τάκης δεν θα έχει καλό τέλος, ενώ θα μαθευτεί και η ζωή της Δρόσως στην Τρούμπα. Ο Κωνσταντής θα υπερασπιστεί τη Δρόσω που δέχεται προσβολές από συγχωριανούς της, αλλά η ζωή της πλέον έχει κρεμαστεί στα μανταλάκια.

Στο spoiler που αναφέρθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε!» για τα επόμενα επεισόδια της σειράς η Σοφούλα Τόλλια έχει κάνει μια επιλογή που θα φέρει τον εφιάλτη στη ζωή της. Τη «Σοφούλα Τόλλια» ερμηνεύει η νεαρή ηθοποιός Βίκυ Διαμαντοπούλου. Έχει φοιτήσει στην Σχολή Καλών Τεχνών στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στο Ναύπλιο και συνεχίζει τις σπουδές της στο Νέο Ελληνικό Θέατρο του Γιώργου Αρμένη. Στην τηλεόραση έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο συμμετέχοντας στην κωμική σειρά του Ant1 «Daddy Cool». Η πρωτότοκη κόρη του Τόλλια, Σοφούλα, αφού απογοητεύεται από τον έρωτά της για τον Λάμπρο και χωρίζει τον Άγγελο παγιδεύεται στον ιστό του Βόσκαρη τον οποίο και παντρεύεται. Την πρώτη νύχτα του γάμου της ο Βόσκαρης θα δείξει το πραγματικό του πρόσωπο στη Σοφούλα, την οποία θα κακοποιήσει κατ’ εξακολούθηση, σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο.

Survivor: Ποιος θα αποχωρήσει σήμερα από το survivor Greece 2021 – spoiler Άγριες Μέλισσες

Survivor αποχώρηση σήμερα 21/1/2021: Απόλυτη ανατροπή στην ασυλία – Μένει στο παιχνίδι η Ελέτσι – Άγριες Μέλισσες

Survivor αποχώρηση σήμερα: Ποιος θα φύγει από το survivor Greece 2021 – Φάρμα (video)

Τελευταία τροποποίηση στις 26/01/2021 13:49