Συνταγή: Παγωτό γιαούρτι ροδάκινο

: Κάτι δροσιστικό για τις ημέρες του καλοκαιριού

Υλικά
400 ml γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
300 ml γάλα χαμηλών λιπαρών
150 γρ. ζάχαρη άχνη
2 βανίλιες
150 γρ ροδάκινα καθαρισμένα πολτοποιημένα πολύ καλά στο μούλτι

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε το γιαούρτι, το γάλα, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε για να λιώσει η ζάχαρη.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τα ροδάκινα και τις βανίλιες.
Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε το μίγμα στον κάδο της .
Μόλις το μίγμα μας έχει την κατάλληλη υφή, το βάζουμε σε ένα μπολ στην κατάψυξη και περιμένουμε τουλάχιστον 2 ώρες μέχρι να σερβίρουμε, αναφέρει το neadiatrofis.gr .