Τα έχουν χάσει οι Τούρκοι: Ασύλληπτη απειλή – Θα μετατρέψουμε σε εφιάλτες τα όνειρα των Ελλήνων (video)

Τα έχουν χάσει οι Τούρκοι: Ασύλληπτη απειλή – Θα μετατρέψουμε σε εφιάλτες τα όνειρα των Ελλήνων – Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος του κόμματος του Ερντογάν (ΑKP), Ομέρ Τσελίκ, κατηγορώντας Ελλάδα και Κύπρο αναφερόμενος μεταξύ άλλων στη διοργάνωση του «Φόρουμ Φιλίας»

NEWS – «Εκφράσαμε την σωστή αξιολόγησή μας για την  έναρξη των συμβουλευτικών συνομιλιών σχετικά με την κατάσταση στην αν. Μεσογειο. Έγινε μια συνάντηση με την επωνυμία «Φόρουμ Φιλίας». Το ερώτημα είναι: γιατί η Τουρκική Δημοκρατία, μια χώρα της Μεσογείου στο επίκεντρο αυτών των προβλημάτων, δεν προσκλήθηκε σε αυτή τη συνάντηση; Γιατί δεν υπήρχε εκεί η «ΤΔΒΚ» όπου ήταν παρούσα η Ελληνοκυπριακή πλευρά; » είπε χαρακτηριστικά, όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ Μ. Κωστίδης.

Όλες οι ειδήσεις από το newsellada.gr

Ο ίδιος πρόσθεσε «καμία συνάντηση από την οποία αποκλείεται η «ΤΔΒΚ», δεν θα είναι ένα φόρουμ φιλίας. Οι δηλώσεις που έγιναν από τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών είναι δηλώσεις που δεν συνάδουν με μια φιλία. Εάν το ντουέτο Ελλάδας- Ελληνοκυπρίων, τρέφει όνειρα να υλοποιήσει μαξιμαλιστικά σχέδια παίρνοντας με το μέρος του τα κράτη που έχουν προβλήματα με την Τουρκία, θα μετατρέψουμε αυτά τα όνειρα σε εφιάλτες».

«Ούτε να ονειρεύονται κάτι τέτοιο, αυτό όνειρο δεν μπορεί να προχωρήσει ούτε ένα βήμα, εάν γίνει ένα βήμα είναι αναπόφευκτό ότι αυτό θα μετατραπεί σε εφιάλτη», δήλωσε.

Παράλληλα, ο Τσελίκ κατηγόρησε και πάλι την Ελλάδα και τη Frontex. «Οι ενέργειες της ελληνικής ακτοφυλακής και της ΦΡΟΝΤΕΞ  να βυθίζει βάρκες με μετανάστες και στέλνοντας τους πίσω στην Τουρκία, είναι απόπειρες θανάτωσης ανθρώπων. Αυτές οι απάνθρωπες πράξεις αυξάνονται».

Πόλεμος Ελλάδας – Τουρκίας: Δεν καταλαβαίνει από κυρώσεις η Τουρκία – «Τα drones μας θα πετούν σύντομα στην Ευρώπη» λέει υπουργός

Πόλεμος Ελλάδας-Τουρκίας: Ξεσάλωσε ο Ερντογάν – «Να σταματήσει να προκαλεί η Ελλάδα»

Τελευταία Επεξεργασία: