Τα έγγραφα βγήκαν στην δημοσιότητα !! ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΚΑ, ΕΦΚΑ, ΟΑΕΕ- ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΟΑΕΔ

Τα έγγραφα βγήκαν στην δημοσιότητα !! ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΚΑ, ΕΦΚΑ (efka.gov.gr), ΟΑΕΕ- ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΟΑΕΔ (www.oaed.gr)- Οι τελευταίες εξελίξεις που πρέπει να γνωρίζετε!

NEWS:Αυξήσεις συντάξεων κατά 7,75% σε πέντε κατηγορίες συνταξιούχων, σε όλα τα προνοιακά επιδόματα στη βασική σύνταξη του ΟΓΑ και τα επιμέρους ποσά (κύρια, πρόσθετη) καθώς και στα αναπηρικά ασφαλιστικά επιδόματα, προβλέπει η πολυσέλιδη απόφαση που ετοιμάζει το υπουργείο Εργασίας και ο ΕΦΚΑ (efka.gov.gr) για την εφαρμογή από 1ης/1/2023 των αυξήσεων στις συντάξεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Το 31 σελίδων σχέδιο της απόφασης, της πρώτης που δίνει αυξήσεις στις συντάξεις ύστερα από 12 χρόνια, εξασφάλισε και δημοσιεύει κατ’ αποκλειστικότητα σήμερα ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής.

Η απόφαση αναμένεται να υπογραφεί αμέσως μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού του 2023 στη συζήτηση που θα διεξαχθεί στη Βουλή στις 17 Δεκεμβρίου και θα ισχύσει άμεσα,  » Διαβάστε Περισσότερα στο Tilegrafimanews.gr

Τελευταία Επεξεργασία: