ΤΑ ΤΑΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ ! ehealth.gov.gr/p-rv/p: Ο πρώτος οδηγός ! Εγγραφή – ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΕΤΑΑ ΕΣΠΑ 2022-2023

ΤΩΡΑ ! ehealth.gov.gr/p-rv/p: Ο πρώτος οδηγός ! Εγγραφή – , ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ  ΕΕΤΑΑ (eetaa.gr) ΕΣΠΑ (espa.gr) 2022-2023 -Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

: Ο γενικός γραμματέας ΠΦΥ Μάριος Θεμιστοκλέους μίλησε στο iEidiseis για την κάλυψη του 70% της χώρας με τους 1.000 ιδιώτες γιατρούς που εντάχθηκαν στο σύστημα του οικογενειακού γιατρού και προαναγγέλλει και νέες δράσεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Ανοίγει ήμερα, Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου το απόγευμα, η πλατφόρμα για την εγγραφή των πολιτών στον σε Αττική και Νότιο Αιγαίο. Όπως αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση το ΥΥΚΑ, περισσότεροι από 2.100.000 πολίτες έχουν εγγραφεί στον προσωπικό γιατρό αλλά από σήμερα δίνεται αφενός η δυνατότητα σε περισσότερους, αφετέρου ξεκινάει η δοκιμαστική φάση κατά την οποία οι πολίτες θα μπορούν να επισκέπτονται τον προσωπικό τους γιατρό.

Η εγγραφή μπορεί να γίνει είτε ηλεκτρονικά από την πλατφόρμα ehealth.gov.gr με τους κωδικούς taxisnet και τον ΑΜΚΑ, είτε σε ένα Κέντρο Υγείας ή ΤΟΜΥ ή ιδιώτη γιατρό που συμμετέχει στο σύστημα, με τον ΑΜΚΑ και την αστυνομική μας ταυτότητα.

 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ 

Τελευταία Επεξεργασία: