Θεοδωρικάκος για Κιβωτό του Κόσμου: Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ολοκληρωθεί το πόρισμα του διεξοδικού οικονομικού ελέγχου που πραγματοποιείται από την Οικονομική Αστυνομία στην «Κιβωτό του Κόσμου» και να παραδοθεί στις εισαγγελικές Αρχές, γνωστοποίησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.
«Βλέπετε ότι εδώ αυτή τη στιγμή υπάρχει έρευνα σε βάρος ενός ιερωμένου που είναι στη Κιβωτό, αυτή είναι η πραγματικότητα σήμερα και πιστεύω ότι θα υπάρξουν εξελίξεις από τη πλευρά της δικαστικής έρευνας», πρόσθεσε ο κ. Θεοδωρικάκος.

«Αυτό που μπορώ να σας πω ότι η Αστυνομία έχει παραδώσει τη δικογραφία στην εισαγγελική Αρχή αλά ταυτόχρονα η Οικονομική Αστυνομία διεξάγει την αυτοτελή δική της έρευνα, ποινική έρευνα και τα πορίσματά της επίσης θα παραδοθούν στις εισαγγελικές Αρχές προκειμένου να αξιολογηθούν για το τι έχουν γίνει τα τεράστια ποσά τα οποία έχουν εισρεύσει στην Κιβωτό, διότι, όλος ο κόσμος και επίσημοι παράγοντες αλλά και απλοί πολίτες έχουμε στηρίξει τη προσπάθεια της Κιβωτού, έχουν δοθεί τεράστια ποσά,  » Διαβάστε Περισσότερα στο Tilegrafimanews.gr

Τελευταία Επεξεργασία: