Θερμή υποδοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Καστοριά (ΦΩΤΟ)

Καστοριά: Στην Καστοριά βρίσκεται σήμερα Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στην δυτική Μακεδονία.
Αρχικά, τον υποδέχθηκαν θερμά Πόντιοι στο μνημείο που βρίσκεται στην είσοδο της πόλης και είναι αφιερωμένο στη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού.

Ο πρωθυπουργός περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους της Καστοριάς και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον κόσμο. Μάλιστα, πολίτες του έδωσαν διάφορα δώρα, ενώ ανάμεσα τους και γλυκά για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Από την πανέμορφη πόλη της Μακεδονίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε μήνυμα για αυτοδύναμη κυβέρνηση την επομένη ημέρα των εκλογών.

Ο πρωθυπουργός ζήτησε να βγει μήνυμα από την πρώτη κάλπη, ζητώντας αυτοδυναμία για μια ισχυρή Ελλάδα, ενώ αναφέρθηκε και στην «επενδυτική επανάσταση» που έρχεται όπως είπε στη Δυτική Μακεδονία, τονίζοντας ότι πρώτη ωφελημένη θα είναι η Καστοριά, την οποία χαρακτήρισε ως «κάστρο» της ΝΔ.

Παράλληλα, εκθείασε το πανεπιστήμιο, αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο έργο της Σήραγγας της Κλεισούρας που δρομολογείται, » Διαβάστε Περισσότερα στο Tilegrafimanews.gr