Θεσσαλονίκη: Αυτή είναι η δράση του 28χρονου γύπα Μέσα από Πόρσε ανέμιζε στοίβα με 50.000

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΕΑ: Ένα βίντεο στο οποίο ο 28χρονος Αναστάσιος Γκίμπης, ο αποκαλούμενος και «γύπας της Θεσσαλονίκης», ανεμίζει μεγάλο χρηματικό ποσό ενώ βρίσκεται μέσα σε πολυτελές τζιπ φέρνει στη δημοσιότητα το protothema.gr.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Το βίντεο εστάλη στο protothema.gr από πρόσωπα που ανήκουν στο περιβάλλον του 28χρονου o οποίος κατηγορείται ότι εξαπάτησε τουλάχιστον δύο γυναίκες αποσπώντας τους συνολικά περίπου 150.000 ευρώ. Ως αποτέλεσμα η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του καθώς εκτιμά ότι η λίστα των εξαπατημένων γυναικών ενδέχεται να μεγαλώσει τις προσεχείς ημέρες.

Ο 28χρονος, συνελήφθη στις 4 Μαΐου και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για την αξιόποινη πράξη της απάτης τετελεσμένης και σε απόπειρα, τελεσθείσα κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, υπερβαίνουσα τις εκατόν είκοσι χιλιάδες (120.000) ευρώ.

Πρόσωπα από το περιβάλλον του κατηγορούμενου Αναστάσιου Γκίμπη υποστηρίζουν ότι το βίντεο που τον εμφανίζει να ανεμίζει δεσμίδες χαρτονομισμάτων (περίπου 50.000 ευρώ) μέσα σε αυτοκίνητο μάρκας Porsche Cayenne GTS, » Διαβάστε Περισσότερα στο Tilegrafimanews.gr