Θεσσαλονίκη: Ανακοινώθηκε καθολικό lockdown – Απαγόρευση κυκλοφορίας, επιστρέφουν τα SMS

Θεσσαλονίκη: Ανακοινώθηκε καθολικό lockdown – Απαγόρευση κυκλοφορίας, επιστρέφουν τα SMS – Τα νέα μέτρα

 – Συναγερμός έχει σημάνει στην Θεσσαλονίκη μετά την έκρηξη κρουσμάτων που παρατηρείται τις τελευταίες μέρες, με την κυβέρνηση να παίρνει την απόφαση για καθολικό lockdown όπως τον Μάρτιο, επιστροφή των SMS και απαγόρευση κυκλοφορίας.

Όλες οι ειδήσεις από το newsellada.gr

Σε τρεις ζώνες χωρίζεται η χώρα. Ο πρωθυπουργός αποφάσισε την εφαρμογή τοπικού lockdown στις περιφερειακές ενότητες Θεσσαλονίκης και Σερρών. Κλειστά θα είναι όλα τα καταστήματα ακόμα και στο λιανεμπόριο και οι μετακινήσεις θα γίνονται μόνο με sms. Τα σχολεία θα παραμείνουν ανοικτά. Επίσης θα απαγορεύονται οι μετακινήσεις από το νομό και προς αυτόν.

Επίσης σύμφωνα με τον κ. Πέτσα απαγορεύονται από αύριο οι εσωτερικές και διεθνείς πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, θα είναι κλειστή και η λιανική συνεπώς, θα είναι κλειστά από αύριο όλα τα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη.

Η χώρα χωρίζεται σε τρεις ζώνες στην ζώνη επιτήρησης, στην ζώνη αυξημένου κινδύνου (κόκκινη) και στην ζώνη με τις περιοχές που είναι στο γκρι που θα είναι η Θεσσαλονίκη και οι Σέρρες. Επίσης, η Μαγνησία περνάει από αύριο στο κόκκινο.

ΟΑΕΔ: Δίμηνη παράταση στο επίδομα ανεργίας για χιλιάδες ανέργους – Αυτόματη ανανέωση σε Ικαρία και Σάμο

Τέλη κυκλοφορίας 2021: Αδειάστε τις τσέπες – Έρχονται τα «ραβασάκια», πόσα θα πληρώσουμε

Πληρωμές LIVE: ΚΕΑ, Α21 επίδομα παιδιού, ΟΠΕΚΑ, συντάξεις ΔΕΚΟ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΑΜΕΑ

Τελευταία Επεξεργασία: