Θλίψη για τον Ντένις Γκιούρα στην Πάτρα: Τι δείχνουν τα στοιχεία για το θανατηφόρο τροχαίο

ΠΑΤΡΑ ΝΕΑ: Βαρύ είναι το κλίμα στον αθλητικό κόσμο της Πάτρας από τον θάνατο σε τροχαίο του 25χρονου δρομέα, Ντένις Γκιούρα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματός του στη στροφή μετά την έξοδο από το πρώτο τούνελ στο ρεύμα προς Ταμπάχανα της μικρής περιφερειακής της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Η έρευνα του Ανακριτικού Τμήματος της Τροχαίας Πατρών βρίσκεται σε εξέλιξη προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του δυστυχήματος με πληροφορίες που επικαλείται το pelop.gr να αναφέρουν ότι ο 25χρονος δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας όταν το αυτοκίνητό του κατέληξε στις μεταλλικές μπάρες του διαχωριστικού.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες το μοιραίο τραύμα στον αυχένα του 25χρονου ενδεχομένως να μην οφείλεται στην πρόσκρουση, αλλά σε χτύπημα που προήλθε από το «άνοιγμα» του αερόσακου του οδηγού.

Σημειώνεται, δε, ότι όπως προέκυψε από την αυτοψία της Τροχαίας τα ελαστικά του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο 25χρονος Ντένις βρέθηκαν σε καλή κατάσταση.  » Διαβάστε Περισσότερα στο Tilegrafimanews.gr

Τελευταία Επεξεργασία: