Θρίλερ στην Πάτρα: Συνεχίζεται η μάχη για τον 9χρονο Μάριο – Παραμένει στη ΜΕΘ, συντετριμμένος ο πατέρας του (video)

Θρίλερ στην Πάτρα: Συνεχίζεται η μάχη για τον 9χρονο – Παραμένει στη ΜΕΘ με κορονοϊό, συντετριμμένος ο πατέρας του – Ο 9χρονος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων Πατρών αφότου προσβλήθηκε από κορονοϊό

NEWSΑπό την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου, στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων Πατρών νοσηλεύεται το 9χρονο παιδί που προσβλήθηκε από κορονοϊό, αφότου εισήχθη στο νοσοκομείο με πνευμονία. Ο 9χρονος δεν έχει διασωληνωθεί, αλλά του παρέχεται οξυγόνο με τη μέθοδο του «high flow».

Όλες οι ειδήσεις από το newsellada.gr

Για την πορεία της υγείας του παιδιού μίλησε στον ΑΝΤ1 ο πατέρας του, ο οποίος δήλωσε: «Σταθερά είναι το παιδί στη ΜΕΘ, δεν είναι διασωληνωμένος», ενώ αναφορικά με τη μητέρα του παιδιού, η οποία επίσης είχε διαγνωστεί με κορονοϊό, ο πατέρας ανέφερε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα και έχει βγει από την καραντίνα.

Ωστόσο, εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι πως τόσο η μητέρα του 9χρονου που είναι νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας όσο και περισσότεροι από τους μισούς εργαζομένους του εν λόγω νοσοκομείου δεν έχουν κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό. Συγκεκριμένα, από τους περίπου 1.300 εργαζόμενους, έχουν εμβολιαστεί λιγότεροι από τους μισούς (530) με το ιατρικό προσωπικό να έχει εμβολιαστεί σε πολύ μεγάλο ποσοστό, το νοσηλευτικό περίπου στο 50%, ενώ πολύ λιγότεροι είναι οι διοικητικοί που έχουν κάνει το εμβόλιο.

Χανιά: Βγήκε από τη ΜΕΘ ο 12χρονος που έπεσε από μεγάλο ύψος στην Πύλη της Άμμου

Τελευταία Επεξεργασία: