ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ!! ΕΚΤΑΚΤΟ : Δεν θα πληρωθούν τα ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ με τις ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΡΑ! Δείτε πότε!! EFKA, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΟΑΕΕ- ΟΑΕΔ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ!!

ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ!! ΕΚΤΑΚΤΟ : Δεν θα πληρωθούν τα ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ με τις ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΡΑ! Δείτε πότε!! EFKA (efka.gov.gr), ΔΗΜΟΣΙΟ, ΟΑΕΕ- ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ!! – Τι ακριβώς έχει συμβεί!

NEWS: Ανατροπή με τις αυξήσεις των συντάξεων, καθώς στις πληρωμές αυτής της εβδομάδας πληρώνονται μεν οι μηνιαίες αυξήσεις αλλά όχι τα αναδρομικά του Ιανουαρίου.

Ευχάριστη ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ 2023!!! Με 42,4 ευρώ/στρέμμα το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΠΕΚΕΠΕ ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ!! ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΟΓΑ, EFKA

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Δηλαδή δεν θα δοθεί διπλή αύξηση, αλλά μονή. Όπως διευκρινίζει ο ΕΦΚΑ (efka.gov.gr) με ανακοίνωση του, από τις 26 έως τις 30 Ιανουαρίου με τις συντάξεις Φεβρουαρίου θα πληρωθούν οι αυξήσεις του 7,75% αλλά όχι τα αναδρομικά του Ιανουαρίου (οι συντάξεις Ιανουαρίου πληρώθηκαν πριν τα Χριστούγεννα).

Τα αναδρομικά του Ιανουαρίου θα πληρωθούν τέλη Φεβρουαρίου με τις συντάξεις Μαρτίου.  » Διαβάστε Περισσότερα στο Tilegrafimanews.gr

Τελευταία Επεξεργασία: