Το Junior Achievement Greece παρουσιάζει τις μαθητικές Start Up του 2023 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Junior Achievement Greece: Περισσότεροι από 1500 μαθητές και μαθήτριες, ηλικίας 15 έως και 18 ετών, συμμετέχουν και φέτος στο δημοφιλές, παγκόσμιο πρόγραμμα/διαγωνισμό «Εικονική Επιχείρηση – Company Program 2023» του Junior Achievement Greece.

Έχοντας δημιουργήσει από το μηδέν τη δική τους μαθητική «start up», είναι πλέον έτοιμα να παρουσιάσουν τα έξυπνα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στο αγοραστικό κοινό και την κριτική επιτροπή του JA Greece, στις μαθητικές εμπορικές εκθέσεις της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Η πρώτη θα φιλοξενηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 17 Μαρτίου, από 09:00-15:00, στο The Mall Athens και η δεύτερη, την Παρασκευή 31 Μαρτίου, τις ίδιες ώρες, στο Μediterranean Cosmos. To Junior Achievement Greece προσκαλεί το κοινό να επισκεφτεί τις εκθέσεις και να υποστηρίξει την προσπάθεια των παιδιών αγοράζοντας τα προϊόντα τους και δοκιμάζοντας τις υπηρεσίες που προσφέρουν.

Το πρόγραμμα «Εικονική Επιχείρηση – Company Program» του JA Greece τελεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά υπό την αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και υλοποιείται κάθε χρόνο με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.  » Διαβάστε Περισσότερα στο Tilegrafimanews.gr

Τελευταία Επεξεργασία: