Γαιτί αυτό είναι ο. ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! Τα αναδρομικά για ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΣΠΕΑΘ, ΕΦΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ!! ΟΠΕΚΕΠΕ ΝΕΑ LIVE!!!

Το ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΚΑΘΙ !ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Τα αναδρομικά για Συντάξεις ΤΣΠΕΑΘ, ΕΦΚΑ (efka.gov.gr), ΔΗΜΟΣΙΟΥ!! ΟΠΕΚΕΠΕ (opekepe.gr) ΝΕΑ LIVE!!! – Οι εξελίξεις!

Αγροτικά νέα – Συντάξεις: Το «μεγάλο αγκάθι» της νέας Κυβέρνησης, αναμένεται να είναι, σε ό,τι αφορά τους συνταξιούχους της χώρας, τα αναδρομικά.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ-Καταγγελία – ΦΩΤΙΑ για ΟΠΕΚΕΠΕ ΚΑΙ ΕΛΓΑ!Πως χάθηκαν τα λεφτά – ΑΝΑΣΤΑΤΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ!! ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ 2023!!!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Η μη καταβολή των ποσών που οφείλονται από περικοπές σε επικούρηση και σε δώρα, ασφαλώς και προβληματίζει. Σύμφωνα με το ΕΝΔΙΣΥ οφείλονται περίπου 2,4 δισ. ευρώ σε 2,5 εκατ. δικαιούχους! Η «Ώρα των Συνταξιούχων», επανέφερε το θέμα στην επικαιρότητα, σημειώνοντας ότι εστάλη σχετική επιστολή – ανακοίνωση τύπου προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ώστε να απαντήσει ευθέως, ποια θα είναι η επιλογή που θα κάνει η Κυβέρνησή του.  » Διαβάστε Περισσότερα στο Tilegrafimanews.gr

Τελευταία Επεξεργασία: