Το ΘΑΥΜΑ .. της Σαρακοστής 2023!! Τα δωράκια της αύξησης στις ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ για τον παππού και την γιαγιά ΙΚΑ, ΕΦΚΑ, ΝΑΤ- ΟΠΕΚΕΠΕ ΝΕΑ!!!

Το ΘΑΥΜΑ .. της Σαρακοστής 2023!! Τα δωράκια της αύξησης στις ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ για τον παππού και την γιαγιά ΙΚΑ, ΕΦΚΑ (efka.gov.gr), ΝΑΤ- ΟΠΕΚΕΠΕ (www.opekepe.gr) ΝΕΑ!!! – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!NEWS: Ξεκινά αυτή τη βδομάδα η πληρωμή των συντάξεων για τον μήνα Μάρτιο.
Μάλιστα η πληρωμή θα γίνει από αυτή την Τετάρτη, με την διπλή αύξηση καθώς οι συνταξιούχοι θα πάρουν τα αναδρομικά του Ιανουαρίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΑΓΡΟΤΗ !! ΕΚΤΑΚΤΗ είδηση : Έρχονται ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΟΠΕΚΕΠΕ ΓΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ- Νέο VOUCHER στο vouchers.gov.gr

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σε ανακοίνωσή του:

Από τον e-ΕΦΚΑ θα γίνουν, την περίοδο 20-24 Φεβρουαρίου 2023, οι εξής καταβολές, στο πλαίσιο των τακτικών πληρωμών του φορέα:

  • Την Τετάρτη,

 » Διαβάστε Περισσότερα στο Tilegrafimanews.gr

Τελευταία Επεξεργασία: