Ολοκληρώθηκε το θρίλερ – Βρέθηκε η 17χρονη στο Ηράκλειο Κρήτης, ποιος ήταν μαζί της

Ολοκληρώθηκε το θρίλερ – Βρέθηκε η 17χρονη στο Ηράκλειο Κρήτης, ποιος ήταν μαζί της – Λύθηκε το μυστήριο πίσω από την εξαφάνιση της 17χρονης που αναστάτωσε την Κρήτη

NEWS8 μέρες μετά την εξαφάνισή της, οι Αρχές την εντόπισαν.  Βρέθηκε η 17χρονη σε χωριό του Ηρακλείου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, ήταν μαζί με έναν αλλοδαπό, ο οποίος θα υποστεί τις συνέπειες του νόμου.

Όλες οι ειδήσεις από το newsellada.gr

Η 17χρονη αγνοούνταν από το μεσημέρι της Πέμπτης 7 Ιανουαρίου, με τον πατέρα της να απευθύνει αλλεπάλληλες εκκλήσεις για τον εντοπισμό της.

Μιλώντας στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA, ο πατέρας της 17χρονης, είχε δηλώσει πως το παιδί του, το τελευταίο διάστημα είχε διαδικτυακή επικοινωνία με έναν άνδρα, φωτογραφία του οποίου έχει δημοσιευθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φέρεται να εμπλέκεται στην εξαφάνιση της ανήλικης.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, το βράδυ της 7ης Ιανουαρίου, δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από κάτοικο του Κατσαμπά, η οποία του ανέφερε πως είχε δει στην περιοχή την κόρη του. Σε μία ύστατη προσπάθεια να πείσουν τη Μάγια να δώσει ένα σημείο ζωής, οι γονείς της δημιούργησαν ένα βίντεο, καλώντας της να επικοινωνήσει μαζί τους.

 

Τελευταία Επεξεργασία: