Τουρκία: Ανησυχία για την υγεία του Ερντογάν  Διχασμός στα ΜΜΕ

Τις τελευταίες ώρες η κατάσταση της υγείας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα των δημοσιογράφων της Τουρκίας, αφού κατέρρευσε ενώ έδινε live συνέντευξη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Μετά το συμβάν ακυρώθηκαν όλες οι δημόσιες εμφανίσεις του, γεγονός που έχει πυροδοτήσει πολλά σενάρια σχετικά με το τι έπαθε τελικά.

Τα ΜΜΕ στην Τουρκία φαίνεται να έχουν «μοιραστεί» σχετικά με το πώς είναι η κατάσταση της υγείας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Κάποια κάνουν λόγο ακόμα και για έμφραγμα του μυοκαρδίου, είδηση που πάντως διαψεύδει κατηγορηματικά η τουρκική προεδρία. Άλλες πληροφορίες, ανεπίσημες, αναφέρουν ότι έχει ένα πρόβλημα στο στομάχι του.

Η τουρκική προεδρία, από την πλευρά της, επιμένει ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι απλώς καταβεβλημένος από ένα απλό κρυολόγημα. Την ίδια ώρα πάντως, ακυρώθηκαν όλες οι δημόσιες εμφανίσεις του για σήμερα (27.04.2023), μαζί και εκείνη στον πυρηνικό σταθμό Ακουγιού, στην τελετή υποδοχής των καυσίμων που θα έρθουν από τη Ρωσία,  » Διαβάστε Περισσότερα στο Tilegrafimanews.gr

Τελευταία Επεξεργασία: