Βασιλιάς Κάρολος: Θα λέει Mind The Gap στο μετρό και τα τρένα όλης της Βρετανίας

ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Ο βασιλιάς Κάρολος θα προειδοποιεί τους επιβάτες των τρένων της Βρετανίας για «προσοχή στο κενό μεταξύ συρμού και αποβάθρας» το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (6-7 Μαΐου) στο πλαίσιο των εορτασμών για την τελετή στέψης του που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στο Αββαείο του Γουέστμινστερ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν ότι οι επιβάτες θα ακούν ένα ειδικό μήνυμα ηχογραφημένο από τον ίδιο τον βασιλιά Κάρολο στα τρένα όλης της Βρετανίας και θα περιλαμβάνει τη γνωστή υπενθύμιση «προσοχή στο κενό μεταξύ συρμού και αποβάθρας».

Μάλιστα, δεν έχει ηχογραφήσει μήνυμα μόνο ο βασιλιάς Κάρολος αλλά και η βασιλική σύζυγος, Καμίλα. Όσοι ταξιδέψουν με τρένο ή στο δίκτυο του λονδρέζικου μετρό από την Παρασκευή μέχρι τη Δευτέρα, θα ακούν το βασιλικό ζεύγος.

«Η σύζυγός μου και εγώ ευχόμαστε σε εσάς και την οικογένειά σας ένα υπέροχο σαββατοκύριακο της στέψης», θα ακούσουν οι επιβάτες να τους λέει ο Κάρολος και θα ακολουθήσουν ευχές για καλό ταξίδι από την Καμίλα: «Όπου κι αν ταξιδεύετε,  » Διαβάστε Περισσότερα στο Tilegrafimanews.gr

Τελευταία Επεξεργασία: