ΒΑΤΙΚΑΝΟ: Ο Πάπας Φραγκίσκος είναι άρρωστος  Πρέπει να ακυρώσει το πρόγραμμα του

ΒΑΤΙΚΑΝΟ: Ο Πάπας Φραγκίσκος είναι άρρωστος, ανακοίνωσε σήμερα Παρασκευή (26.5.2023) το Βατικανό και γι’ αυτό «αναγκαστικά θα ακυρώσει όλο το πρόγραμμά του για τις επόμενες ημέρες», όπως ανακοίνωσε η Καθολική Εκκλησία.

«Λόγω πυρετού, ο Πάπας Φραγκίσκος δεν συμμετείχε στη λειτουργία και δεν ήρθε σε επαφή με τους πιστούς», ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Βατικανού, Ματέο Μπρούνι, ωστόσο δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες στη δημοσιότητα για την υγεία του ποντίφικα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πάπας Φραγκίσκος είχε νοσηλευτεί για αρκετές ημέρες λόγω βρογχίτιδας τον περασμένο Μάρτιο και ακολούθησε θεραπεία με αντιβιοτικά για να επιστρέψει στα καθήκοντά του και να μπορέσει να συμμετάσχει στις λειτουργίες για το Πάσχα των Καθολικών.

Όπως αναφέρει η DailyMail, το πρόγραμμα του Πάπα Φραγκίσκου δεν έγινε γνωστό σήμερα το πρωί, όπως συνηθίζεται, κάτι που εγείρει ερωτήματα για την κατάσταση της υγείας του.

Μάλιστα, σύμφωνα με το βρετανικό μέσο, ο Πάπας Φραγκίσκος ήταν αρκετά κουρασμένος σε μια συνάντηση που είχε με φοιτητές χθες Πέμπτη στο Βατικανό.

 » Διαβάστε Περισσότερα στο Vimaorthodoxias.gr

Τελευταία Επεξεργασία: